• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2023

17:30

NOVAK JOJ JE INSPIRACIJA: Gledala sam ĐOKOVIĆEV INTERVJU, ako je on NERVOZAN, ko sam ja da ne budem?

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK JOJ JE INSPIRACIJA: Gledala sam ĐOKOVIĆEV INTERVJU, ako je on NERVOZAN, ko sam ja da ne budem?

Podeli vest

Brazilska teniserka Beatriz Hadad Maja nakon četiri sata igre plasirala se u četvrtfinale Rolan Garosa.

Veliku dramu mogli su da gledaju navijači na stadionu "Suzan Lengle" u Parizu. Sara Soribes Tormo i Beatriz Hadad Maja odigrale su treći najduži meč u istoriji Rolan Garosa, kada govorimo o ženskoj kategoriji, a nakon duela Brazilka je otkrila da joj je inspiracija bio Novak Đoković. 

- Moj trener mi je poslao intervju Novaka Đokovića i on je pričao o tome kako je on nervozan na mečevima. Ako je Đoković nervozan, ko sam ja da ne budem? To je normalno i moramo to da prihvatimo i da se poboljšamo pod pritiskom - rekla je Beatriz Hadad Maja. 

Brazilka je posle prave drame u preokreta uspela da se plasira u svoje prvo četvrtfinale na Rolan Garosu, a sada će imati priliku da napravi i korak dalje. 

- Mislim da su emocije bile tu za nas obe. Kao što sam rekla posle prošlog meča, kada igramo velike mečeve protiv velikih protivnica na velikim turnirima teško je. Igrale smo skoro četiri sata, tako da nije stvar bila samo u tenisu, mnogo toga nam je prolazilo kroz glavu. Pokušavala sam da sebi dam još jednu šansu jer znam da sam promašivala neke udarce. Vrlo sam srećna i ponosna što nisam odustala i pokušavala sam da se nateram na granicu i mislim da sam zato zaslužila pobedu. Ključno je igrati svaki poen bez obzira na rezultat. U prošlom kolu sam gubila 5:1, tako da 3:0 nije tako strašno. Pokušavala sam da mislim pozitivno i smatrala sam da je i moja protivnica nervozna ako sam ja nervozna - jasna je bila brazilska teniserka. 

Foto: Tanjug/AP

Za kraj, dotakla se Beatriz Hadad Maja i svoj sunarodnika Gustava Kuerte koji je tri puta osvajao Rolan Garos. 

- Guga je moj idol, kada je osvojio prvu titulu imala sam godinu dana. Odrasla sam slušajući o njemu, on me je inspirisao i imala sam priliku da ga upoznao. Srećna sam što me podržava - podvukla je Hadad Maja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija