• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

06:25

Šta je s ljudima? Amerikancima Novak i zbog ovoga smeta

EPAIMAGES

Tenis

Šta je s ljudima? Amerikancima Novak i zbog ovoga smeta

Podeli vest

Organizatori mastersa u Torontu ne mogu da prežale što neće videti ni ove sezone Novaka Đokovića, dok su hejteri jedva dočekali da prozovu drugog teniseta sveta bez ikakvog razloga.

Srpski teniser je odmah nakon završenog Vimbldona najavio da će igrati na mastersu u Sinsinatiju koji se završava osam dana pre početka Ju Es opena koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra. To će Novaku biti jedina provera pred poslednji grend slem u sezoni. Umesto Novaka Đokovića će se u žrebu naći Kristofer Jubenks.

Neki su smatrali da kopira Rodžera Federera, a naš teniser već godinama priča da su mi prioriteti samo grend slem turniri. 

"Ovo su loše vesti za tenis. Đoković je počeo da tanji raspored na sličan način na koji je Federer to radio godinama pre penzije“, poručio je Kris Hasek-Vat, autor jednog od sportskih podkasta.

Foto: Reuters

 

 

Bilo je i onih koji su objavljivali fotke Karlosa Alkaraza, pa su navodili da je to upravo razlog zbog kog se Novak ne takmiči što je neverovatan apsurd.

"Nije umor, samo je video ovog klinca.

Čovek koji skoro uvek kritikuje našeg tenisera američki novinar Ben Rotenberg ovog puta je sve iznenadio komentarom.  

"Novak je u ovoj fazi karijere fokusiran samo na slemove, tako da ovo nije iznenađenje", napisao je Ben na Tviteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija