• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

25.03.2024

13:08

Federera ovo boli! Na ovom mestu nije pobedio pa se našalio na svoj račun

Tanjug/AP

Tenis

Federera ovo boli! Na ovom mestu nije pobedio pa se našalio na svoj račun

Podeli vest

Rodžer Federer je u karijeri osvojio 103 trofeja, ali nikada nije slavio na mastersu u Rimu, pa se malo našalio na svoj račun.

Švajcarac uživa u penziji, putuje sa porodicom, nedavno je bio na dodeli Oskara sa suprugom Mirkom, a družili su se sa Anom Ivanović i Bastijanom Švajnštajgerom, a sada je u Rimu. 

Rodžer uživa u stvarima u kojima nije mogao dok je jurio trofeje, a sad je navijače u Italiji oduševio fotografijama iz Rima. Švajcarac je trenutno u glavnom gradu Italije, posetio je kompleks "Foro Italiko", na kojem se igra masters, a obišao i nekoliko lokalnih restorana, uživao u pasti i dobrom vinu. Stigao je i da se našali na svoj račun, pa je u opisu fotografija, napisao:

"Konačno sam osvojio Rim", aludirao je na to što nikada u bogatoj karijeri nije uspeo da osvoji masters u Večnom gradu.

Federer je osvojio 28 masters trofeja, ali nijedan u Rimu. Četiri puta je igrao u finalu, ali je poražen, poslednji put od Novaka Đokovića 2015. godine.

 

 

 

 

 

 

 

Legendarni Švajcarac nedavno je priznao da mu teren uopšte ne nedostaje.

- Osećam da su mi minuti sada važniji nego ranije. Laknulo mi je nakon što sam se povukao, ako to ima smisla. Poslednje godine bile su teške zbog kolena, osećao sam da se bliži kraj. Kada sam završio karijeru shvatio sam da je sve do tada bilo dobro. Ne nedostaje mi tenis, zaista ne. Osećam se mirno, svestan sam da mi telo i um ne bi dozvolili da ponovo izađem na teren.  Putovanja su, bez sumnje, najzanimljiviji deo sada. Moja supruga Mirka je oduvek elegantna, volela je automobile, satove i modu, to su joj bili hobiji, obožava da putuje. Mislim da me inspirisala da idem u muzeje, stičem nova poznanstva, budem otvoreniji u društvu - rekao je Federer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija