• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.09.2024

08:05

Jedem hamburger i pomfrit! Siner ovako slavi velike pobede

AP PHOTO

Tenis

Jedem hamburger i pomfrit! Siner ovako slavi velike pobede

Podeli vest

Italijanski teniser Janik Siner je na tradicionalan način proslavio osvajanje drugog grend slema u karijeri.

U finalu Ju-Es opena pobedio je Tejlora Frica sa 3:0 i domogao se drugog grend slema u karijeri, posle pobede na Australijan openu početkom godine.

- Znate li šta prvo uradim posle ovakve pobede? Jedem hamburger i pomfrit sa Simoneom Vanjocijem i Darenom Kejhilom. Sedimo, uživamo u trenutku, onda radimo druge stvari kako bismo proslavili. Noć posle finala nisam mnogo spavao, ali sada je adrenalin opao - otkrio je posle pobede Janik Siner.

Italijanu nije bilo lako poslednjih šest meseci, posebno pred grend slem u Njujorku. Optužen je je da je prevarant jer je dva puta pao na doping testu. Sve je procurelo u javnost mesec dana pre poslednjeg grend slema u sezoni. Bio je na udaru kritika, nije suspendovan, progledali su mu kroz prste, navodno mu nije bilo ni prijaton u svlačionici jer su ga kolege popreko gledale, a bilo je i žestokih kritika.

Foto: epaimages

 

 

Ali, sve je prebrodio. Pokazao je mentalnu snagu i posle Australijan opena pehar je podigao i na Ju-Es openu.

Daren Kejhil, Sinerov trener, branio je italijanskog asa posle doping afere.

- Nije bilo lako zadržati glavu visoko, ali sve vreme sam mu govorio. On nije uradio ništa loše -  objasnio je Daren Kejhil.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija