• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

15.09.2024

17:52

Kecmanović: Da nastavimo gde smo stali u Svetskoj grupi! Lajović? Ne znam da li je ozbiljno

Starsportphoto

Tenis

Kecmanović: Da nastavimo gde smo stali u Svetskoj grupi! Lajović? Ne znam da li je ozbiljno

Podeli vest

Teniser Miomir Kecmanović izjavio je danas u Beogradu da je zadovoljan što je Srbija uspela da izbori ostanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Srbija je pobedila Grčku ukupnim rezultatom 3:1 u duelu Dejvis kupa Svetske grupe jedan.

Srpski teniser Dušan Lajović je danas zbog povrede meč Grku Demetrisu Azoidesu pri rezultatu 6:1, 2:3.

- Video sam Lajovića, eno ga u svlačionici, ne znam da li je ozbiljno ili nije. Videćemo šta će biti - rekao je Kecmanović na konferenciji za medije.

Srbiji je ranije danas treći, odlučujući poen doneo dubl Novak Đoković/Hamad Međedović, koji je pobedio Grke Petrosa Cicipasa i Aristotelisa Tanosa 6:3, 3:6, 6:3.

- Bilo je jako velika tenzija u drugom setu za mene koji sam gledao, svaka čast na borbi momcima, na dobroj igri na kraju. Drago mi je da smo opet u Svetskoj grupi, da nastavimo gde smo stali - dodao je Kecmanović.

Foto: Starsportphoto

 

On je najavio da veruje u dobre rezultate do kraja sezone.

- Igraću Peking i Šangaj i par turnira u Evropi. To je to od mene za ovu sezonu. Mislim da sam okej, sad opet ide beton, nadam se da ću uspeti jako da završim ovu godinu -  istakao je srpski teniser.

Kecmanović je rekao da ponekad igra dubl na turnirima.

- Pokušavam da koliko mogu doprinesem. Nedostaje nam neko ko se time bavi i nadam se da će neko da se pojavi da nam barem malo olakša - rekao je srpski teniser.

Srpski teniser Filip Krajinović je danas i zvanično završio igračku karijeru.

- Danas je bilo malo lakše jer smo već imali naš oproštaj u Njujorku. Posle smo imali večeru, tad je bilo baš emotivno i teško je prihvatiti da neće biti više tu sa nama, pogotovo za mene jer sam uz njega odrastao i uvek je bio tu. Nadam se da je njemu prijalo da oseti ovo i da ga publika lepo isprati na kraju - zaključio je Kecmanović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)
Live TV

Putin pravi lek za besmrtnost? Isplivala strogo čuvana tajna! (VIDEO)

Kremlj je čitavoj vojsci lekara i naučnika naredio da podnesu izveštaje o napretku u borbi protiv starenja ćelija, što bi produžilo životni vek do neslućenih granica. O tome su u Vikend Info jutru govorili Drina Pešić, balerina i Miodrag Đokić, doktor stomatologije i antiejdžing medicine.

15.09.2024

15:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija