• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.11.2017

14:01

(EKSKLUZIVNI VIDEO) Goran Vesić objavio snimak nove pešačke zone u Beogradu NAČINJEN DRONOM!

Beograd

(EKSKLUZIVNI VIDEO) Goran Vesić objavio snimak nove pešačke zone u Beogradu NAČINJEN DRONOM!

Podeli vest

Gradski menadžer Goran Vesić objavio je na svom Facebook profilu snimak nove pešačke zone u Beogradu urađen dronom i to zaista izgleda - spektakularno!

 

- Gradi se nova pešačka zona u ulicama Kralja Petra, Cara Lazara, Nikole Spasića i Gračaničkoj. Poslednje tri godine grad Beograd je dobio preko 20 hiljada metara kvadratnih u novim pešačkim zonama - napisao je Vesić uz snimak i dodao:

 
- Ako tome dodamo preko 180 novih fasada, rekonstrukciju garaže na Obilićevom vencu i izgradnju novih garaža na Studentskom trgu, trgu Republike, na Kosančićevom vencu i u Vlajkovićevoj, jasno je da centar Beograda postoje bolje mesto za život. 

Pogledajte eksluzivni snimak nove pešačke zone snimljen dronom...

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set