• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.05.2023

12:59

OTKAZANA NASTAVA U SVIM ŠKOLAMA U BEOGRADU! Đaci danas ostaju kod kuće

ATA images

Beograd

OTKAZANA NASTAVA U SVIM ŠKOLAMA U BEOGRADU! Đaci danas ostaju kod kuće

Podeli vest

Pomoćnica ministra prosvete Jelena Parezanović za Informer je potvrdila da se nastava u svim školama u Beogradu u popodnevnoj smeni otkazuje.

- Ni jedna škola u Beogradu, bilo srednja ili osnovna neće držati nastavu - reklanam je Parezanović i dodala da će u osnovnim školama postojati dežurni nastravnici zbog dece mlađeg uzrasta koja nemaju gde da ostanu dok su roditelji na poslu.

Što se tiče sutrašnje nastave, odluka se čeka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena Radenkovic

pre 11 meseci

Nesto drzava po ovom pitanju mora da preduzme,a pre svega roditelji kod kuce,jer Nije moguce da su nam svrake popile pamet i da nemozemo da pricamo sa svojom decom kod kuce o pravim vrednostima i da ih ucimo da postuju jedni druge,prvenstveno vaspitanje dolazi od kuce,nemoze jedno dete bahato da se ponasa i da nema rispeto,postovanja ni prema vrsnjacima,ni prema starijima u autobusu,ni prema svojim roditeljima,gresku ocigledno pravi drustvo,koje nazalost ne vidi dalje od jebenih telefona i ne razgovara sa decom kod kuce i ne vaspitava ih na pravi nacin..VI RODITELJI STE GLAVNI KRIVCI,jer sve vam je najbitnije osim razgovora sa decom koja zive u ludom vremenu i uce o zivotu Samo na internetu.PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO!UCITE IH KOD KUCE,JER DECA UCE NA VASEM PRIMERU,a kad njega nema uce ih igrice i INTERNET.ne razlikuju realnost od virtuelne stvarnosti,a za to ste vi KRIVI!Ne kaze se deci ako te udari udari ga,nego ako te udari pitaj ga sta mu smetta i probaj da budes dobar prema svima,ako se i dalje ljuti na Tebe reci pa cemo pricati sa profesorima,mora da postoji neki ukor.. NADJITE VREMENA ZA SVOJU DECU!Saucesce stradalima...

bothunter

pre 11 meseci

Ne palamudi bote. Idi lajkuj vođine objave na instagramu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set