• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2023

12:17

"OPET SI NAS OKUPIO!" Preminuo Miroljub Mosurović - Zbog njegove smene đaci i nastavnici su BOJKOTOVALI NASTAVU

printscreen

Beograd

"OPET SI NAS OKUPIO!" Preminuo Miroljub Mosurović - Zbog njegove smene đaci i nastavnici su BOJKOTOVALI NASTAVU

Podeli vest

Direktor Osnovne škole "Svetozar Marković" Miroljub Mosurović preminuo je, a mnoge generacije odrasle u Zemunu pamtiće ga kao najvoljenijeg nastavnika koji im je ulepšao detinjstvo.

Mnoge generacije odrasle u Zemunu opraštaju se od voljenog direktora OŠ "Svetozar Marković" Miroljuba Mosurovića, nakon što su čuli da je čuveni direktor, zbog kojeg su svojevremeno protestovali i roditelji i nastavnici, preminuo.

“Opet si nas okupio, prodjite pored škole, ostavite cvet, neka vide drugi šta je LJUBA(V)... Šetali smo za tebe, prošetaćemo još jedan put lepi naš" objavljeno je na društvenoj mreži Fejsbuk da je preminuo direktor osnovne škole "Svetozar Miletić" u Zemunu.

 

 

Podsetimo, u septembru 2017. godine U osnovnoj školi "Svetozar Miletić" u Zemunu, školska godina nije počela, jer su učenici i roditelji protestovali zato što je početkom nedelje ministar prosvete smenio dugogodišnjeg direktora škole. Đaci su 1. septembar umesto u školi sa roditeljima proveli u dvorištu – na protestu uzvikujući: "Ne damo Ljubu"!

Roditelji i đaci ove škole borili su se da se Mosurović vrati na posao, nakon što ga je Ministarstvo prosvete smenilo jer navodno kršio zakon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set