• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.11.2023

09:09

Nazad neću, napred ne smem! Kolaps u Beogradu - Naoružajte se strpljenjem (FOTO)

printscreen/Naxi kamere/shutterstock

Beograd

Nazad neću, napred ne smem! Kolaps u Beogradu - Naoružajte se strpljenjem (FOTO)

Podeli vest

Dolaskom kiše, stiže i ogroman broj vozila na ulicama naše prestonice, samim tim stvaraju se velike kolone automobila i izaziva se pravi kolaps!

Ogromne gužve na ulicama Beograda obeležile su ovo kišovito jutro, a veliki zastoji u saobraćaju su u skoro svim delovima prestonice.

Na autoputu, u smeru ka Novom Beogradu, kolona je nepregledna. Veliki broj vozila stoji u mestu, i maltene se ne pomera.

Foto: printskrin/naxi kamere

 

Na mostu Gazela, u oba smera, pojačan je intenzitet saobraćaja. Vozila se usporeno kreću, ali je gužva neizbežna.

Foto: printskrin/naxi kamere

 

Nakon prelaska Gazela, na delu autoputa kod Bulevara Arsenija Čarnojevića, i dalje se kreće veći broj vozila, ali ne toliko usporeno.

Foto: printskrin/naxi kamere

 

Takođe, u samom centru grada, kod Vukovog spomenika u smeru ka Trgu Nikole Pašića pojačan je intezitet saobraćaja, a stvorena je i velika gužva.

Foto: printskrin/naxi kamere

 

Kod Trga Nikole Pašića, vozila dugo čekaju zbog kolapsa kod Terazijskog tunela, što je izazvalo pravi kolaps.

Foto: printskrin/naxi kamere

 

Vozila na Brankovom mostu se kreću usporeno, bez većih zastoja, ali sa povećanim intezitetom saobraćaja u smeru ka centru Beograda.

Foto: printskrin/naxi kamere

 

Građani Beograda "naučili" su da uz prve kapi kiše dođe do velike gužve u saobraćaju zato se treba naoružati strpljenjem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set