• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.12.2019

14:09

U SRBIJU U NAREDNA DVA SATA STIŽE NEVREME! Preko Hrvatske i Crne Gore nam dolaze PLJUSKOVI, OLUJNI VETAR I - SNEG

Vesti

U SRBIJU U NAREDNA DVA SATA STIŽE NEVREME! Preko Hrvatske i Crne Gore nam dolaze PLJUSKOVI, OLUJNI VETAR I - SNEG

Podeli vest

Jako olujno nevreme sinoć je pogodilo Hrvatsku, gde je grad bio toliko jak da su bagerima izvlačili automobile iz leda, u Bosni i Hercegovini su naleti vetra oštetili zgrade, u Crnoj Gori je danas na snazi crveni meteo alarm, a olujni vetar i padavine polako stižu i u Srbiju

Oblačnost s kišom iz Slavonije i zapadne Srbije u naredna dva časa proširiće se na veći deo Bačke, Srema, Šumadije i jugozapadne Srbije.

Foto: printscreen rhmz

Na području Beograda pojava pljuska sa grmljavinom. Kiša se povremeno očekuje i u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji, dok će u većem delu Banata biti suvo.

Foto: printscreen rhmz

U Negotinskoj Krajini i na Kopaoniku očekuje se smanjena vidljivost zbog magle, lokalno i na manje od 100 metara. Do kraja dana u većem delu zemlje duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, koji će u planinskim predelima i na jugu Banata povremeno imati i udare olujne jačine (više od 17 m/s)", piše u najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Na području naše države uslovi će sutra biti pogodni za obilne padavine, a kako navodi meteorolog Nedeljko Todorović, negde možemo da očekujemo i sneg.

Foto: printscreen rhmz

- Od ponedeljka će u planinskim predelima biti snega, na Kopaoniku barem 20-30 centimetara, idealno za skijaše - istakao je Todorović u Beogradskoj hronici RTS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set