• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

15.04.2020

13:22

GOLGETER U FUDBALU, HEROJ U ŽIVOTU! Jovan zamenio dres medicinskom uniformom!

Vesti

GOLGETER U FUDBALU, HEROJ U ŽIVOTU! Jovan zamenio dres medicinskom uniformom!

Podeli vest

Grad Novi Sad pokrenuo je novu akciju "Heroj dana", u kojoj će Novosađani predlagati svoje heroje koji im pomažu da što bezbednije i humanije provedu vreme pandemije korona virusa

 
- Moj današnji heroj dana je Jovan Pekić, medicinski tehničar u Vojnomedicinskom centru Novi Sad. Od prvog dana aktivan u borbi protiv širenja pandemije korona virusa. Po proglašenju vanrednog stanja Jovan je fudbalski dres FK Novog Sada sa Detelinare zamenio službenom uniformom i do danas sa kolegama iz VMC pruža pomoć ugroženom stanovništvu na prvim linijama žarišta borbe - naveo je  Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i dodao:


- Hvala Jovanu, hvala svim našim herojima na odlučnoj borbi protiv ove pošasti koja nas je snašla.

Foto: S. K.


Pekić ima 27 godina, a u dresu sada niželigaša, a nekada poznatih širom SFRJ "Kanarinaca sa Detelinare" igra na mestu centarfora i uspešan je golgeter. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set