• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

29.04.2020

11:07

VESTI SU DOBRE! U Čačku bez novih slučajeva zaraženih korona virusom u poslednja 24 sata!

Vesti

VESTI SU DOBRE! U Čačku bez novih slučajeva zaraženih korona virusom u poslednja 24 sata!

Podeli vest

U Čačku nije bilo novih slučajeva zaraženih korona virusom u poslednja 24 sata, niti je bilo prijema novih pacijenata na infektivno odeljenje Opšte bolnice, saopštio je gradski Radni tim za praćenje korona virusa

Na infektivnom odeljenju čačanske bolnice trenutno se nalaze 23 pacijenta koji su oboleli od korona virusa ili imaju te simptome.

U privremenoj bolnici u sportskoj hali u prigradskom naselju Atenica smešteno je, kako je danas objavljeno, 20 osoba pozitivnih na korona virus, a u samoizolaciji kod kuće je 85 Čačana.

Školska uprava u Čačku je saopštila da je oko 40 odsto roditelja zainteresovano da njihova deca ponovo krenu u vrtiće.

U  poslednja 24 sata u Čačku nije bilo kršenja mera zabrane kretanja u vanrednom stanju.

Od početka epidemije korona virusa do sada u Čačku je zaraženo 80 ljudi, a deset je preminulo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NI KAFIĆI NI RESTORANI NISU NEOPHODNI, TREBA BITI NA OTVORENOM Dr Darija Kisić Tepavčević upozorava: Virus cirkuliše, ne smemo zaboraviti na njega
Društvo

NI KAFIĆI NI RESTORANI NISU NEOPHODNI, TREBA BITI NA OTVORENOM Dr Darija Kisić Tepavčević upozorava: Virus cirkuliše, ne smemo zaboraviti na njega

Mere vlade za suzbijanje epidemije se ublažavaju, ali to ne znači da treba da se opustimo. Prof. dr Darija Kisić Tepavčević poručuje da je odgovornost za prenošenje koronavirusa sada na nama samima. Kaže da je bolje trenirati napolju, nego u teretani i piti kafu u bašti kafića, nego u zatvorenom prostoru. Klima u autobusima neće raditi, ali treba držati otvorene prozore, poručuje doktorka.

29.04.2020

09:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set