• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

30.07.2021

13:50

OGLAS IZ NOVOG SADA KOJI JE DIGAO BURU! Zbog jedne rečenice, ovaj stanodavac našao se na STUBU SRAMA

printscreen Twitter

Vesti

OGLAS IZ NOVOG SADA KOJI JE DIGAO BURU! Zbog jedne rečenice, ovaj stanodavac našao se na STUBU SRAMA

Podeli vest

Cenu nekretnina diktira potražnja, a stanodavci na sve načini pokušavaju da pridobiju klijenta kako bi baš njihova nekretnina prošla što bolje.

Međutim, u tom kreativnom poigravanju, često se desi da umesto pozitivne reakcije, usledi negativna.

Muškarac iz Novog Sada, objavio je oglas na društvenoj mreži Fejsbuk u grupi "Izdavanje stanova Novi Sad", a ono što je posebno privuklo pažnju, pored fotografija, jeste i opis u objavi gde navodi da ne želi da mu se javljaju oni koji nemaju para da plate kiriju, kao i da nije njegova krivica što nemaju novac.

"Izdaje se stan u Radničkoj ulici. U pitanju je LUKSUZ. Cena 400 evra, plus računi i depozit u visini jedne kirije. Stan ima 60 kvadratnih metara, na drugom spratu, Ko nema para neka preskoči oglas, nisam ja kriv za vaše finansije", glasio je propratni tekst oglasa.

Foto: printscreen Twitter

Oglas koji je podigao buru

"Mislim da ljudi ne razlikuju moderno opremljen i luksuzan stan. Šta je ovde tačno luksuzno? Da li je kauč možda 2000 eura? Da li kupatilo ima automatsku wc šolju? Da li se svetla gase i pale preko govorne komande? Da li stan ima kamere? Da li zgrada ima security u prizemlju zgrade? Itd itd. Ako nema onda nije luksuz, već je samo moderno opremljen. Luksuzni stanovi u Beogradu koštaju 1.000+ mesečno jer jesu luksuz, što malo ko može sebi da plati", jedan je od komentara ispod ovog oglasa.

"Cuj komentara nisam ja kriv za vase finasije pa zbog tog većina neće ući ni da je 100 evra", dodao je drugi korisnik Fejsbuka.

"Ko želi ovakvog stanodavca? Sam je o sebi sve rekao", "Stan je lep, ali ono " nisam ja kriv za Vaše finansije" definitivno kvari utisak!", "Iverica,plastika ,i sintetika nikad nisu i neće biti LUKSUZ!", neki su još od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set