• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Nekretnine.rs

07.12.2021

14:17

Ovo su najniže cene kuća u Srbiji!

Vesti

Ovo su najniže cene kuća u Srbiji!

Podeli vest

Bum koji vlada na tržištu nekretnina u gotovo svim gradovima Srbije, nije zaobišao ni ponudu na tržištu kuća, koje su povoljne kako za život u njima, a često i kao idealna nekretnina na čijem mestu će se zidati novi stambeni objekti

U zavisnosti od grada koji odredite za život ili ulaganje u nekretnine, u Srbiji je trenutno mešovita situacija kada kada se radi o cenama kuća po kvadratnom metru. U zavisnosti od toga da li ste se odlučili za centar nekog od većih gradova ili za periferiju, rastu i cene.

Prema oglašivačima na sajtu Nekretnine.rs, pronašli smo najniže cene kvadrata kuće u Srbiji, gledano po lokacijama centar i periferija u 12 najvećih srpskih gradova. Najveći raspon cena, nalazi se u Beogradu, gde je zabeležena najskuplja najniža cena kvadratnog metra, dok se najjeftiniji kvadrat na periferiji, nalazi u Nišu.

Beograd

U užem centru grada, najniža cena kvadrata kuće u Beogradu iznosi 1.200 evra po kvadratnom metru. Kada se radi o periferiji, kvadrat kuće može se naći već od oko 90 evra, koliko je potrebno izdvojiti za najnižu cenu kvadratnog metra kuće na obodu grada.

Novi Sad

Kada se radi o kućama u Novom Sadu, najniža cena nekretnine u centru grada, iznosi 858 evra po kvadratnom metru. Nešto povoljnija situacija je na periferiji, gde je za najnižu cenu kvadrata kuće u Novom Sadu, potrebno izdvojiti 180 evra.

Niš

Prema oglašivačima na sajtu Nekretnine.rs, za najnižu cenu kvadrata kuće u centru Niša, potrebno je izdvojiti 357 evra po kvadratnom metru. Na istoj lokaciji, samo na periferiji, potrebno je izdvojiti nešto preko 66 evra po kvadratnom metru kuće u Nišu.

Kragujevac

U centru Kragujevca, najniža cena kvadrata kreće se već od 349, 5 evra po kvadratnom metru kuće. Prema oglašivačima na sajtu Nekretnine.rs, za kvadrat kuće na periferiji , potrebno je izdvojiti 90 evra po metru kvadratnom kuće u Kragujevcu.

Subotica

Najniža cena kvadrata kuće u centru Subotice, iznosi 312, 5 evra po kvadratnom metru nekretnine. Na periferiji grada, potrebno je izdvojiti skoro 230 evra po kvadratnom metru kuće u Subotici.

Leskovac

U centru Leskovca, najniža cena kvadratnog metra nekretnine iznosi 350 evra, dok je za kvadratni metar na periferiji grada, potrebno izdvojiti 188 evra, koliko iznosi najniža cena kvadratnog metra kuće u Leskovcu.

Kruševac

Najniža cena kvadrata kuće u centru Kruševca, iznosi 316 evra po kvadratnom metru nekretnine, dok je za najnižu cenu kvadrata na periferiji grada, potrebno izdvojiti 116 evra, koliko košta kvadratni metar kuće u Kruševcu.

Kraljevo

Najniža cena kvadrata, kada se radi o centu Kraljeva, iznosi 255 evra po kvadratnom metru nekretnine, dok je na periferiji grada potrebno izdvojiti oko 295 evra po kvadratnom metru za kupovinu kuće u Kraljevu.

Zrenjanin

Kada se radi o prodaji kuća u Zrenjaninu, u centru, najniža cena kvadrata iznosi 224 evra, koliko je potrebno izdvojiti za kvadratni metar nekretnine, dok cena kvadrata na periferiji iznosi 125 evra po kvadratnom metru kuće u Zrenjaninu.

Pančevo

Kvadratni metar kuće u Pančevu, kada se radi o najnižoj ceni iznosi 531 evro, dok je za kvadratni metar na periferiji grada, potrebno izdvojiti 403 evra, koliko iznosi najniža cena kuće u Pančevu.

Čačak

Kada se radi o kućama u Čačku, najniža cena nekretnine u centru grada, iznosi 440 evra po kvadratnom metru. Nešto povoljnija situacija je na periferiji, gde je za najnižu cenu kvadrata kuće u Čačku, potrebno izdvojiti 240 evra.

Šabac

Najniža cena kvadrata kuće u centru Šapca, iznosi nešto više od 356 evra po kvadratnom metru nekretnine. Na periferiji grada, potrebno je izdvojiti skoro 250 evra po kvadratnom metru kuće u Šapcu.

Smederevo

Kada se radi o kućama u Smederevu, prema oglašivačima na sajtu Nekretnine.rs, najniža cena nekretnine u centru grada, iznosi 372 evra po kvadratnom metru. Nešto povoljnija situacija je na periferiji, gde je za najnižu cenu kvadrata kuće u Smederevu, potrebno izdvojiti 180 evra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set