• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

26.01.2022

17:49

BESPLATNI OČNI PREGLEDI ZA ZRENJANINCE! Nastavljen projekat "Lakše do boljeg vida"

G.Z.

Vesti

BESPLATNI OČNI PREGLEDI ZA ZRENJANINCE! Nastavljen projekat "Lakše do boljeg vida"

Podeli vest

Na osnovu ugovora o nastavku saradnje, koji su potpisali Ruža Subotić i gradonačelnik Simo Salapura, građani Zrenjanina će, kao i prošle godine, imati besplatne očne preglede tokom 2022. godine

-  Prošle godine kroz projekat "Lakše do boljeg vida", uspostavili smo saradnju sa osam lokalnih samouprava u Srbiju - naglasio je Goran Delić, menadžer projekta.

Foto: G.Z.

 

On je napomenuo da su u Zrenjaninu organizovana četiri ciklusa besplatnih oftalmoloških pregleda i da je pregledano skoro 200 Zrenjaninaca.

Foto: G.Z.

 

U projekat je aktivno uključen i Dom zdravlja u Zrenjaninu, u čijim ordinacijama su ruski i domaći vrhunski lekari, obavljali preglede i utvrđivali da li je pacijentima potrebna dijagnostika zadnjeg segmenta oka i da li se sumnja na neko ozbiljnije oboljenje. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set