• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

28.04.2022

06:52

PAŽLJIVO VOZITE! Kolovozi mokri, postoji opasnost i od odrona!

Vesti

PAŽLJIVO VOZITE! Kolovozi mokri, postoji opasnost i od odrona!

Podeli vest

Moguća kiša i povremeni pljuskovi, koje metereolozi najavlju za danas, sigurno će uslovljavati mestimično mokre kolovoze, ali mogu donositi opasnost i od odorona kroz useke i klisure, zato treba vozite pažljivije pored Ibra, Drine, Lima, na Ðerdapskoj magistrali, ali i na putevima u šumskim područjima, saopštio je Auto-moto savez Srbije

Vidljivost je uglavnom dobra, sem niske oblačni ili slabe sumaglice koja može biti prisutna na putevima pored reka, kanala i u kotlinama. Još jedan razlog za opreznijom vožnjom su i brojne deonice na kojima je saobraćaj prilagođen radovima na putu, a zbog kojih je za prolazak pojedinih deonica potrebno više strpljenja.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretnja vozila na izlasku iz zemlje na graničnom prelazu Horgoš zadržavaju se pet sati.

Teretnjaci na Kelebiji, Batrovcima i Šidu čekaju po tri sata, a na Sremskoj Rači jedan sat.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set