• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.05.2022

16:22

STUDENT IZ VRANJA PRONAŠAO NOVČANIK NA AUTOBUSKOJ STANICI I VRATIO GA VLASNIKU! Danilo nije imao dilemu, ovo je bila njegova nagrada!

Vesti

STUDENT IZ VRANJA PRONAŠAO NOVČANIK NA AUTOBUSKOJ STANICI I VRATIO GA VLASNIKU! Danilo nije imao dilemu, ovo je bila njegova nagrada!

Podeli vest

Student iz Vranja pronašao novčanik u kome je bilo dvadesetak hiljada dinara i zahvaljujući društvenim mrežama ubrzo uspeo da dođe do vlasnika i vrati mu novac

Danilo Čvorović iz Vranja pronašao je na glavnoj autobuskoj stanici novčanik u kome je bilo dvadesetak hiljada dinara i zahvaljujući društvenim mrežama ubrzo uspeo da dođe do vlasnika i vrati mu novčanik, piše vom.rs.

Stariji čovek iz Poljanice nije mogao da sakrije zadovoljstvo što i dalje ima "poštenog sveta". Ovaj student Fakulteta za diplomatiju i bezbednost priča kako nije imao dilemu šta treba da uradi, već je samo želeo da što pre nađe vlasnika novčanika.

- Objavio sam na grupi na društvenim mrežama, ubrzo mi se javio Novica Cvetković, koga svi poznaju u Poljanici jer je prepoznao o kome je reč i spojio me sa dekom, kome sam ubrzo vratio novčanik – priča Danilo koji kaže da je vaspitan tako i da bi sve uradio da nađe vlasnika i vrati mu novac.

Vremešni Stanojko Antić (83) iz Golemog Sela insistirao je da mladića časti sa 2.000 dinara iako je on uporno odbijao.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set