• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RINA

04.05.2022

16:47

SVI BI DA IDU U BEOGRAD, A ONA IZ KNEZ MIHAILOVE OTIŠLA PODNO PLANINE RUDNIK! Katarina je odlučila da živi svoj san, evo čime se bavi! (FOTO)

RINA

Vesti

SVI BI DA IDU U BEOGRAD, A ONA IZ KNEZ MIHAILOVE OTIŠLA PODNO PLANINE RUDNIK! Katarina je odlučila da živi svoj san, evo čime se bavi! (FOTO)

Podeli vest

Iz centra metropole kakva je Beograd, gde svako hrli da razvije nešto što je napredno i moderno, sportistkinja Katarina Milošević pošla je u suprotnom pravcu

Ne mareći za komentare tipa "zašto iz veće u manju sredinu", ona je osmislila koncept za fizičko-duhovni razvoj, sprovodeći u delo davno zamišljene ideje o osnivanju joga-centra u Gornjem Milanovcu.

Dug prema rodnom gradu bio joj je inspiracija ali i motiv da te ideje i realizuje u gradu pod Rudnikom, i već deset godina uspeva da bude ne samo omiljena kod svojih praktikanata, nego i neko ko savetima podiže svoje klijente i na neki način okrepljuje.

- Nisam imala problem sa tim pričama da je nelogično otići ponovo u mali grad. Milanovac je moj grad, volim ga, osećala sam da će doći momenat da svoje ideje sprovedem u delo baš u njemu itd. Svako treba da postavi cilj i da pokuša da to kasnije sledi. Meni je cilj bio joga-centar u Gornjem Milanovcu - kaže za RINU instruktorka ove veštine i jedne sveobuhvatne psihofizičke discipline.

Klijenti koji dođu dugo se zadržavaju što je čini posebno srećnom i upravo to smatra potvrdom kvaliteta i sadržajnosti njenih "instrukcija".

- Moja ideja se u stvari realizovala napuštanjem Beograda. U glavnom gradu sam živela 20 godina, tamo studirala i osnovala porodicu, razvila se kao instruktor joge, a onda rešila da se vratim u rodni Milanovac. Specifičnost je da je moj joga-centar posvećen svim generacijama jer svako sebe može da pronađe u tome i tu nema nekih odvajanja po godištu - priča Miloševićeva i dodaje da je pravo bavljenje jogom započela još pre 10 godina u Beogradu.

Foto: RINA

Iz centra Beograda se preselila podno Rudnika, Katarina Milošević

Kaže da redovno obilazi svetske seminare i da je bilo potrebno vreme a i strpljenje za dostizanje pravog znanja i stepena primene usavršenih metoda.

Katarina je inače majka danas tinejdžera Arsenija kog je sa sobom povela u rodni grad i žive jednim drugačijim životom, a sa njima su i njeni roditelji kao i mnogi građani i građanke Milanovca kao i meštani okoline.

Sve njih je angažovala da zajedno praktikuju jogu i žive zdravim načinom života.

Iz centra beogradske Knez Mihailove gde je ostavila prostor i gde je uspešno vodila više grupa pravac pod Rudnik da ostvari svoje snove, nije samo pitanje opredeljenja već i želje za mirnijim i zdravijim životom. U slobodno vreme ona planinari i kad god joj se ukaže prilika osvaja nove planinske vrhove u okolini. Rudnik joj je najbliži i najdraži.

- Priroda je ovde nestvarna, ima mnogo toga da se vidi i da svako nađe adekvatan odmor pod parčem neba ovog dela Šumadije. Rudnik je poseban, nikad dosadan i uvek iznova primamlji - zaključuje Katarina.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) pre dva dana imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set