• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.G.

08.06.2022

18:37

OTKRIVENA HAVARIJA! Evo šta je uzrok zagađenja reke Raške u Novom Pazaru!

A. Grbović

Vesti

OTKRIVENA HAVARIJA! Evo šta je uzrok zagađenja reke Raške u Novom Pazaru!

Podeli vest

Kiša prouzrokovala havariju Gradska Toplana uzrok zagađenja reke Raške u Novom Pazaru

Otpadne vode pomešane sa mazutom iz Gradske Toplane u Novom Pazaru od petka su se izlivale u reku Rašku koja protiče centrom ovog grada. To je bio uzrok zagađenja reke ali i neprijatnog mirisa koji se osećao duž korita.

Direktor Toplane u Novom Pazaru Nemanja Mančić kazao je da nije reč o ljudskom faktoru već da se radi o havariji. On je pojasnio da je zbog kiša koje su padale prethodnih dana "došlo do mešanja kišnice i mazuta."

- Uskoro gasimo toplanu na mazut i prelazimo na biomasu. Radimo na tome da se ovo više nikada ne dogodi - kazao je on.

Rukovodilac inspekcijskih službi u ovom gradu Mensur Bulić rekao je da se radi o opasnim materijama i da su obavešteni nadležni organi. A. Grbović


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VOJSKA UVEK UZ SVOJ NAROD! Akcija "Vojni lekar na selu" u novopazarskom kraju!
Društvo

VOJSKA UVEK UZ SVOJ NAROD! Akcija "Vojni lekar na selu" u novopazarskom kraju!

Lekari specijalisti Vojne bolnice Niš obavili su zdravstvene preglede meštana sela Deževa i Trnava u okolini Novog Pazara, u okviru akcije „Vojni lekar na selu“. Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović, koji je naložio da se vojno zdravstvo uključi u ovu akciju kako bi se što učestalije realizovala, istakao je da je ovo samo još jedan od načina da pokažemo da je vojska uvek uz svoj narod, spremna da pomogne gde god zatreba

08.06.2022

17:03

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set