• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

24.06.2022

07:01

VOZAČI, PAŽLJIVO VOZITE! Pojačan saobraćaj u ovim pravcima

photomaster

Vesti

VOZAČI, PAŽLJIVO VOZITE! Pojačan saobraćaj u ovim pravcima

Podeli vest

U Srbiji danas u prvim popodnevnim satima i u predstojećim danima vikenda, treba očekivati pojačan saobraćaj

Pojačan saobraćaj treba očekivati na autoputevima, ali i glavnim pravcima koji vode ka crnogorskim i grčkim obalama s obzirom na kraj školske godine i početak letnjeg raspusta za osnovne i srednje škole koji na neki način najavljuje i početak letnje turističke sezone, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja vozila, prema podacima Uprave granične policije, navodi AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set