• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2022

18:32

NOVI SNIMCI IZ DOMA ZA STARE U KOM SU PRETUKLI STARICU! Pogledajte ove scene bake i medicinskih sestara, ovo vraća VERU U LJUDE!

printscreen

Vesti

NOVI SNIMCI IZ DOMA ZA STARE U KOM SU PRETUKLI STARICU! Pogledajte ove scene bake i medicinskih sestara, ovo vraća VERU U LJUDE!

Podeli vest

Skandal koji je viđen u centru za stara lica "Orenda" u Peći i dalje se komentariše u zemlji i šire. Nakon hapšenja osumnjičenih za okrutno nasilje nad starijom ženom, čini se, sve se vraća u normalu

Nakon emotivnog snimka na kom se vidi kako ćerka ljubi staricu i odvodi je iz doma u kom je pretrpela stravično zlostavljanje sada su se pojavila još dva koja vraćaju veru u plemenitost medicinskog osoblja iz ovog doma.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IndeksOnline (@indeksonline)

 

Naime, Minire Nura je bila žrtva brutalnog i nehumanog napada pojedinaca zaposlenih u centru, a u središtu skandala bila je Aurona Pelaj koja je udarila stariju ženu.

Indeksonline.net je obezbedio snimke iz ovog centra gde je gospođa Minire ponovo bila protagonista, ali su scene mekše i humanije od onih sa Auronom Peljaj koja se nemilosrdno iživljavala nad nemoćnom staricom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IndeksOnline (@indeksonline)

 

Ona u zagrljaju dve mlade medicinke sestre pokazuje i drugu stranu zaposlenih u ovom domu koji časno i plemenito obavljaju svoj posao.

Osim profesionalnosti koje su pokazale ove mlade devojke, ovi snimci odišu emocijom i ljubavlju. Ova priča dobila je i nežniji obris koji su joj dale ove mlade medicinske sestre svojom dobrotom i čestitošću.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set