• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.11.2022

07:07

OBLAČNO, HLADNO I KIŠOVITO! Još jedan tmuran dan pred nama, a onda sledi OBRT - vraća se sunce i toplije vreme!

Vesti

OBLAČNO, HLADNO I KIŠOVITO! Još jedan tmuran dan pred nama, a onda sledi OBRT - vraća se sunce i toplije vreme!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti oblačno, hladno i tmurno sa sumaglicom, ponegde i maglom, a mestimično se očekuje slaba kiša, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda

Na jugu Srbije posle oblačnog jutra, tokom dana umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplije, a uveče i tokom noći i u ovim predelima se očekuje naoblačenje sa slabom kišom.

Dvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura biće od pet do 11, a najviša u većini krajeva od 11 do 14 stepeni, na jugu i jugoistoku do 19 stepeni.

U Beogradu će biti oblačno, hladno i tmurno sa sumaglicom, u pojedinim delovima grada i maglom. Povremeno će padati rosulja ili slaba kiša.

Temperatura bez većeg kolebanja biće od devet do 11 stepeni.

Vreme narednih dana

U utorak oblaci odlaze ka jugoistoku uz postepeno razvedravanje, najpre na severu Srbije. Sredinom dana i popodne u većini predela sunčano i toplije nego u ponedeljak. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 14°C do 17°C.

U sredu jutro hladnije i ponegde maglovito, a tokom dana sunčano i još toplije u odnosu na utorak.

U drugoj polovini sedmice suvo sa hladnim i maglovitim jutrima, a tokom dana malo toplije od proseka i pretežno sunčano, ponegde sa sumaglicom.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set