• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.G.

27.01.2023

13:03

RODITELJI U ŠOKU! Posle tri godine užičke osnovne škole vraćaju novac od ekskurzije

Vesti

RODITELJI U ŠOKU! Posle tri godine užičke osnovne škole vraćaju novac od ekskurzije

Podeli vest

Roditelji dece iz nekoliko osnovnih škola u Užicu prijatno su iznenađeni kada su im iz škola javili da će im se vratiti novac od pre tri godine koji su uplatili za ekskurzije, ali na koje deca nisu otišla zbog epidemije korona virusom

- Prvo mi je stigao e-mail od bivše reazredne starešine da se javimo u agenciju u vezi povraćaja novca. Otišla sam i rekli su mi da im pošaljem na e-mail ime i prezime deteta, koja je škola, kao i račun na koji će da vrate novac – kaže majka Slavica G., čiji je sin pre tri godine završio osnovnu školu u OŠ „Stari grad“.

Ona još objašnjava da je agencija ranije obaveštavala roditelje da mogu iskoristiti vaučere za datu sumu za ekskurziju, ali da Slavica lično nije imala priliku da ih iskoristi, pa je ostalo samo da se nada da će vratiti novac.

- Ljubazne radnice u agenciji su mi objasnile da je u pitanju oko 900 učenika koji nisu otišli na ekskurziju, koja je bila planirana. Znam da su deca iz osnovnih škola „Stari grad“ i „Nada Matić“ trebali da idu preko ove agencije. Isto tako su mi rekli da je samo mali broj učenika iskoristio vaučere. Sada se ne sećam koliko sam rata uplatila, ali znam da je iznos 4.900 dinara – kaže Slavica G.

Pojedini roditelji kažu da će im taj novac dobro doći, jer su ga i tada jedva odvajali, kako ne bi uskratili ekskurziju deci, jer je to poslednje veliko druženje osnovaca. Zbog epidemije korone ta generacija (2005) nije održala ni matursko veče za završenu malu maturu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set