• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/RINA

16.03.2023

22:26

SNEGA NA IZVOZ, ZADRŽAĆE SE DO APRILA?! Teške mašine probijaju snežne nanose više od metar, putarima u ovom delu Srbije nema predaha

rina

Vesti

SNEGA NA IZVOZ, ZADRŽAĆE SE DO APRILA?! Teške mašine probijaju snežne nanose više od metar, putarima u ovom delu Srbije nema predaha

Podeli vest

Proleće samo što nije, ali na planini Goliji snega još uvek ima na izvoz, a po svemu sudeću zadržaće se do aprila. Na putnom pravcu od Odvraćenice ka Prekom Brdu i dalje ka Novom Pazaru teške mašine pokušavaju da održe saobraćaj prohodnim.

Novi sneg pada od juče, a snežni nanosi neprekidno stvaraju nove probleme ivanjičkim putarima koji sa kamionima i utovarivačima pokušavaju da probiju snežne nanose visoke i preko jednog metra.

- Sneg još od juče pada na Goliji, a nastavio je i tokom noći i dosegao visinu od jednog metra. Sinoć smo morali da šeljemo mehanizaciju kako bi putnike koji su se našli na toj kritičnoj tačci evakuisali. Mi uspevamo da održimo ovaj put koji spaja dve opštine prohodnim, ali od trenutka kada bi mašine stale neprehodan bi bio za sat vremena - kaže za agenciju RINA, Vitomir Arsović iz ivanjičkih puteva.

Oni upozoravaju da je na snazi i dalje korišćenje zimske opreme na automobilima, i da bez preke potrebe ne kreću put Novog Pazara preko Ivanjice, već da koriste alternativne pravce.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set