• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2023

12:53

PRED NAMA TOTALNA PROMENA VREMENA! Meteorolog otkrio da li će padati kiša za Vaskrs

Pexels/Informer

Vesti

PRED NAMA TOTALNA PROMENA VREMENA! Meteorolog otkrio da li će padati kiša za Vaskrs

Podeli vest

Prema prognozi meteorologa Ivana Ristića narednih dana na teritoriji cele Srbije očekuje se promena vremena koja će doneti zahlađenje i kišu.

Ristić je najavio da nas pogoršanje vremena očekuje već u noći između četvrtka i petka, a oblaci i sunce smenjivaće se sve do 20. aprila.

Dolaze aprilske kiše! Danas pretežno sunčano, usled priliva toplog vazduha iz severne Afrike i Mediterana, najviša dnevna temperatura prava prolećna od 20°C do 25°C - najavio je meteorolog Ristić i dodao:

- Promena vremena, kiša i zahlađenje u noći između četvrtka i petka. Od petka, 14. aprila pa sve do 20. aprila promenljivo, malo sunca i puno oblaka, povremeno sa kišom, pljuskovima kiše ponegde i gradom. Najviše dnevne temperature oko ili malo ispod proseka za ovo doba godine i kretaće se u intervalu od 13°C do 18°C.

 

 

Prognoza za Vaskrs

Nestabilno vreme uz kišu i grad očekuje se i za Vaskrs, najavio je meteorolog Ristić za Informer.rs

- Na Vaskrs, 16. aprila, biće pretežno oblačno. Posle podne povremeno sa kišom, pljuskovima, a ponegde i gradom. Vetar će biti slab severni i severoistočni. Najviša dnevna tog dana kretaće se između 15°C - 18°C - istakao je Ristić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)
Live TV

Nacizam menja ruho i pretvara se u talog autošovinizma! Nemačka je uništila tradicionalnu porodicu! (VIDEO)

Od izlaska Velike Britanije iz EU mislili smo da će ova organizacija ojačati sebe. Od olaska Angele Merkel Evropa je došla na granicu rasula. U emisiji "Rat uživo" gosti su bili Dragan Vasiljković iz fondacije Kapetan Dragan i Mihajlo Olujić, geopolitički analitičar. Uživo u program javio se i novinar Vladimir Vidić, kao i novinar Dejan Jelača i dopisnik TV Informera Lazar Stević.

18.05.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set