• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

18.05.2023

23:44

BALONI OBOJILI NEBO IZNAD KIKINDE! Atrakcija okupila i staro i mlado, počinje prvenstvo Srbije (VIDEO/FOTO)

V.N.

Vesti

BALONI OBOJILI NEBO IZNAD KIKINDE! Atrakcija okupila i staro i mlado, počinje prvenstvo Srbije (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Na Starom jezeru u Kikindi u petak će prvi put biti održano Prvenstvo Srbije u baloniranju, koje će okupiti 10 ekipa iz Slovenije, Rumunije, Mađarske i Srbije.

Do tada, Slovenci su na gradskom trgu Kikinđanima priredili pravi spektakl. Pokazali su kako se toplo-vazdušni balon priprema za letenje, a svi zaintetesovani mogli su da se slikaju u njemu, ali bez letenja. Tu mogućnost kojoj su se neobično obradovali i odrasli i deca Turistička organizacija Grada Kikinde pružiće im sutra, ujutru i predveče.

- Odrasle građane koji su se prijavili, pozivaćemo telefonom. Interesovanje je zaista veliko i samo deo njih će moći da leti balonom. Ne možemo svima da izađemo u susret-kaže Jasmina Milankov, v.d. diretkora TO Kikinda.

Foto: V.N.

 

Jedinstveni i bajkoviti osećaj letenja u vazdušnom balonu, većina do sada nije mogla da iskusi, pa ne čudi što je interesovanje građana veliko. Da li je sve kao što smo gledali u filmovima, najbolje znaju stručne osobe, koje će brinuti za bezbednost ljudi.

- Pilot u balonu proverava vremenske uslove, vetar i druge parametre i ako proceni da je sve kako treba, letenje je bezbedno. Bezbednosni protokoli su primarni- ističe Milankov za Informer.

Prvenstvo Srbije u baloniranju, nada se naša sagovornica, biće početak jedne lepe priče u budućnosti na severu Banata.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set