• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. M.

07.07.2023

12:40

Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

printskrin

Vesti

Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

Podeli vest

Na društvenim mrežama Čačani, a sad i cela Srbija, dele objavu na kojoj se nalazi fotografija palačinke u obliku muškog polnog organa! U ovom gradu nedavno je otvoren lokal brze hrane koji između ostalog ima i ovu, kažu, "sramotu od palačinke" i to u blizini jedne osnovne škole. Deo Čačana se odlučio na bojkot, a većina je ogorčena neukusom ugostitelja, naročito jer u tom lokalu pazare većinom deca.

Deo Čačana se odlučio na bojkot, a većina je ogorčena neukusom ugostitelja, naročito jer u tom lokalu pazare većinom deca.

O ovome je prva, putem društvenih mreža, progovorila jedna majka, a na njenu objavu nižu se brojni negativni komentari sugrađana, među njima ima i onih koji su juče posetili ovaj lokal.

- Moja deca danas navalila da ih vodim na pljeskavice. Ajde, rekoh kad su navalili da ih odvedem da mi ne kukaju. Prvo što sam primetio da je unutra krcato, i sve deca od 10 do 15 godina. Po stolovima razbacane kese, limenke, salvete, poslužavnici, kutije od palačinki.... Niko ne pomišlja da dođe da to skloni sa stola. Poručiš hranu, platiš onda dobiješ račun na kojem piše broj i čekaš tvoj red. Čekali smo 40 minuta za dve male (dečije) pljeskavice, koje koštaju SAMO 240 dinara, i u njima nema ni 100 grama mesa. Sve u svemu, usluga, cene, osoblje NULA!!! Otišli smo sad i nikad više – stoji u objavi Save. S koji je juče posetio lokal u komšiluku.

Juče otvaranje, bar 300-400 dece je bilo. Bacali se na kola, skakali oko njega, histerija i euforija .. Sve dok roditelje te dece bude baš briga i ne budu znali gde su im deca, nema nam pomoći – navodi se u komentaru Čačanke Jovane C.

 

Foto: printskirn

Na društvenim mrežama Čačani polemišu o novoj poslastici u gradu

 

Kontaktirali smo i stanovnike Čačka u blizini osnovne škole gde je lokal brze hrane otvoren, oni kažu da su se u početku radovali otvaranju radnje sa slatko-slanim zanimacijama.

- Kada smo videli šta se tamo prodaje, odlučila sam da svoju decu ne vodim, niti da kod njih kupujem. Sramota me od svoje dece i porodice, šokirana sam! Isto mišljenje dele i komšije i koleginice, svi ćemo bojkotovati odlazak u ovaj lokal. Ali, najviše me zaprepastilo saznanje koje sam jutros dobila, ova palačinka se prodaje u Beogradu i drugim gradovima po Srbiji, zašto niko ranije reagovao? Ljudi, pa ovo je prevazišlo svaku granicu – rekla nam je Čačanka Jelena M. (Maslać), majka dečaka i devojčice od 10 i 12 godina.

Pečenjari pobedili McDonalds

Bojkot određenog brenda ili robne marke za Čačane nije novost. Čačak je jedini grad u Srbiji u kojem je McDonalds prinudno zatvoren, nezvanično zbog bojkota Čačana, a zvanično zbog nerentabilnosti poslovanja.

Ovaj lanac brze hrane je ovde otvoren 1997. u samom centru grada, nakon istraživanja tržišta koje je menadžment uverilo da će tu profitirati.

Menadžment se poveo i idejom da je Čačak tada bio jedini opozicioni grad, te da će im kupci biti naklonjeni više nego u ostalom delu Srbije.

Međutim, od samog starta McDonalds u Čačku je poslovao na rubu rentabilnosti. Čačani su odnos prema ovom lancu hrane javno pokazali već 1999. kada su tokom bombardovanja u više navrata razbijali njihov izlog na kojem je simbolično bio zalepljen plata “target”. Kampanju u lokalnim medijima su tada vodili i vlasnici brojnih pečenjara, po kojima je ovaj grad prepoznatljiv, upoređujući preskupe burgere sa cenom najkvalitetnijeg pečenja.

Objekat na eksklizivnoj lokaciji u Čačku je zatvoren 1. januara 2002. godine, s potvrdom da je od samog početka poslovao na rubu rentabilnosti.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podvig u Kliničkom centru u Beogradu! Lekari ultrazvukom čiste aorte
Društvo

Podvig u Kliničkom centru u Beogradu! Lekari ultrazvukom čiste aorte

LekariI Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog Kliničkog centra Srbije postigli su izuzetan uspeh. Sa kolegama iz Francuske i Holandije obavili su kliničko istraživanje neinvazivnog ultrazvučnog tretmana stenoze aortnog zaliska, a njihovi rezultati objavljeni su u Lancet, najznačajnijem medicinskom časopisu u svetu koji postoji 200 godina.

08.05.2024

09:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set