• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2023

06:56

Spremite se na paklene temperature! Ponovo velike vrućine, ali uskoro novi obrt!

Tanjug

Vesti

Spremite se na paklene temperature! Ponovo velike vrućine, ali uskoro novi obrt!

Podeli vest

U većem delu Srbiji danas sunčano i osetno toplije, a krajem dana i u toku noći u Bačkoj i Banatu moguća je izolovana pojava pljuskova i grmljavine.

Najniža temperatura od 16 do 22, a najviša od 34 do 37 stepeni, saopštio je RHMZ. 
Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveèe u skretanju na jugoistočni. 

U Beogradu sunčano i toplije. Najniža temperatura oko 22, a najviša oko 36 stepeni. 
Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, uveèe u skretanju na jugoistočni.

Izgledi vremena u Srbiji za sedam dana - do 31. jula:

U utorak u većem delu sunčano i još toplije - u centralnoj i južnoj Srbiji sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40 stepen. 

Krajem dana na severu, a u sredu i u ostalim krajevima nagla promena vremena uz kišu, pljuskove, grmljavinu i pad temperature za oko 15 stepeni. 

U zoni grmljavinskih razvoja očekuju se grad, kao i olujni vetar koji kratkotrajno može dostizati i udare orkanske jaèine. 

U četvrtak razvedravanje uz pojačan severozapadni vetar i osetno svežije, a uz više promenljive oblačnosti samo će sredinom dana i posle podne lokalno biti uslova za kratkotrajnu kišu.

Maksimalna temperatura od 23 do 27, samo na istoku i jugu zemlje još ponegde do 30 stepeni. 

U petak i subotu, 28. i 29. jula, jutra sveža, tokom dana sunčano i umereno toplo. Novo prolazno naoblačenje s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom očekuje se u subotu krajem dana na severu, a u nedelju, 30. jula, i u ostalim krajevima. 

U ponedeljak pojačan severozapadni vetar, uz postepeno razvedravanje sa severa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set