• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/RINA

26.09.2023

11:47

Grom udario u štalu i zapalio je! Drama u selu kod Čačka: Vatra gutala sve pred sobom, gašenje trajalo satima (FOTO)

RINA

Vesti

Grom udario u štalu i zapalio je! Drama u selu kod Čačka: Vatra gutala sve pred sobom, gašenje trajalo satima (FOTO)

Podeli vest

Usled olujnog kišnog nevremena koje je pogodilo Čačak, u selu Prijevor u domaćinstvu porodice Bogosavljević, odigravala se prava drama kada je grom udaro u štalu i zapalio je.

Krov na pomoćnom objektu koji se prostore na oko 300 metara kvadratnih, skoro je u potpunosti izgoreo i pričinjena je ogromna materijalna šteta.

- Požar je izbio oko 23 sata uveče, a gasili smo ga do ranih jutarnjih sati. Prizori su zaista bili strašni, mislili smo da će se proširiti na kuću. Na lice mesta su stigli vatrogasci sa četiri vozila koji su se uhvatili u koštac sa ogromnim plamenom, i nekako su uspeli da lokalizuju vatru - kaže za RINU vlasnik Vladimir Bogosavljević.

Foto: RINA

Vladimir Bogosavljević

Štala je bila puna bala sena, koje su ovi domaćini spremili kako bi prehranili stoku tokom jeseni i zime. Međutim, veći deo vatra je progutala, a uz pomoć komšija uspeli su da spasu određenu količinu.

- Bilo nas je strah da se svo seno ne zapali, jer tada bi vatra bila još veća. Sa druge strane, želeli smo da spasimo koliko možemo jer to nam je hrana za stoku. Komšija nam je pomogao i u plamen ušao sa mehanizacijom, kako bi spasio koliko može - dodaje domaćin.

Vatra na zapaljenom objektu još uvek na pojedinim mestima pomalo tinja, stoga su vlasnici na velikom oprezu kako se plamen ponovo ne bi proširio.

Pričinjena je ogromna materijalna šteta, ali ono što je u ovom ttrenutku najvažnije nema povređenih ni nastradalih lica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set