• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. J.

09.07.2024

18:45

Nekima deluje "šašavo" ali uspeli su! Maseri u Loznici prikupil skoro 300.000 za porodicu borca sa Košara

T. J.

Vesti

Nekima deluje "šašavo" ali uspeli su! Maseri u Loznici prikupil skoro 300.000 za porodicu borca sa Košara

Podeli vest

Tokom dva dana više od 40 masera na obali Drine učestvovalo je u humanitarnoj akciji "Masaža iz bloka“ i prikupilo čak 280.000 dinara za porodicu preminulog ratnog veterana sa Košara, Gorana Vučetića iz Malog Zvornika.

Kompleks Pustolov kraj Drine pretvorio se u stecište pozitivne energije i dobročinstva. Više od 40 profesionalnih masera iz zemlje i regiona okupilo se da bi svojim veštinama doprineli velikoj humanitarnoj akciji "Masaža iz bloka", Humanitarne organizacije Srbi za Srbe.

Posetioci su uživali u različitim vrstama masaža - od relaks masaža, preko istezanja, do fitnes treninga.

Sav prihod biće doniran porodici ratnog heroja sa Košara, koji je posle duge i teške preminuo početkom godine, a iza koga su ostali supruga i dva maloletna sina, u teškim materijalnim uslovima.  - Ovo je za nas izuzetan događaj koji organizujemo treću godinu zaredom, a kao i u drugum akcijama koje organizujemo tokom godine, pokazali smo koliko je važno da se okupimo i pomognemo onima kojima je pomoć najpotrebnija -  ističe Vladan Karaklić, ispred lozničkog ogranka organizacije.

 

- Hvala svim kolegama maserima i posetiocima koji su doprineli da ova akcija bude uspešna - rekla je Vera Lukić, inicijator i jedna od organizatora Masaže iz bloka, ne krijući oduševljenje rezultatima akcije.

Pored masaža, posetioci su imali priliku da uživaju u druženju pored Drine i zabavnim sadržajima koji su upotpunili ovaj događaj.

 - Toliko pozitivne energije i dobrih ljudi na jednom mestu! Nikada nisam video ovako nešto, maseri su bili fantastični - reči su Nikole Milutinovića, kome je ovo prva poseta akciji.

- Veoma sam zahvalana što sam mogla da učestvujem u ovoj humanitarnoj akciji. Ne samo da smo se dobro zabavili, već smo i učinili nešto korisno zajednici. Ovo je primer kako svi možemo da doprinesemo na svoj način - rekla je Lozničanka Milanka Milovanović.

- Zaista sam oduševljena manifestacijom, a najviše masažama- kaže Katarina Petrović, koja već drugu godinu posećuje obalu Drine i podžava akciju.

Među gostima bilo je i posetilaca iz Makedonije, Francuske, Švajcarske ali i daleke Kube.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)
Live TV

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)

Jedan od scenarija je da je atentat na Trampa organizovao jedan mladić, ali sa druge strane, teorija je da je to organizovao sam Tramp kako bi obezbedio svoju pobedu na izborima. Obe teorije imaju smisla i obe imaju relativno adekvatne argumente. Šta je bliže istini? Na tu temu u "Info danu" govorili su prof. dr Ivan Pajović, ekonomista i bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija.

15.07.2024

16:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set