• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.04.2020

14:31

UNELI SU RADOST U NAŠE ŽIVOTE, A  ZAVRŠILI SU TRAGIČNO! TUŽNE SUDBINE srpskih glumaca! (FOTO)

Estrada

UNELI SU RADOST U NAŠE ŽIVOTE, A ZAVRŠILI SU TRAGIČNO! TUŽNE SUDBINE srpskih glumaca! (FOTO)

Podeli vest

Velika žalost.

Legendarni glumci poput Sonje Savić, Milenka Zablaćanskog, Nebojše Glogovca su nam kroz svoje uloge i filmove ulepšali detinjstvo i naučili nas pravim vrednostima. U trenutku kada je sudbina režirala njihove živote, legendarni glumci nisu mogli da promene scenario. Okončanje njihovih života tragičniji su od bilo kog filma ili predstave, a njihovo postojanje je obeležilo epohu jednog vremena.

ANA (13) SILOVANA I UBIJENA DOK JE MAJKA BILA U KUPOVINI ZA KARANTIN! Jeziv zločin u Meksiku, ubica i dalje na slobodi!

Heroina jedne epohe, Sonja Savić, za mnoge filmske kritičare imala je sjajnu karijeru. Debitovala je u najvećim filmskim ostvarenjima, a bez problema u "Uni" glumi zavodljivu devojku i isto tako u "Šećernoj vodici" buntovnicu, koja obožava sve muške poslove. U javnosti je otvoreno govorila da je konzumirala marihuanu, čega se nije stidela.

Foto: printscreen

 

Nažalost, po pričama mnogih, bila je uvučena u mnogo gori pakao narkotika, te je usled prevelike doze koju je unela u sebe preminula 23. septembra 2008. godine. Pronađena je mrtva u stanu u Beogradu, a daljom obdukcijom konstatovano je da je preminula usled prevelike doze heroina i morfijuma. Po sopstvenoj želji sahranjena je u rodnoj Donjoj Grbavici, a na dan smrti imala je 47. godina.

Veliki pečat je ostavio Milenko Zablaćanski, legendarni srpski glumac koji je svojom glumom osvajao gledaoce u brojnim serijama, predstavama i filmovima. U trenutku kada je Milenko doživeo saobraćajnu nesreću, uveliko se premijerno prikazivala serije "Bela lađa", gde je on tumačio jednu od glavnih uloga. Tešku saobraćajnu nesreću doživeo je 5. januara 2008. godine u blizini Užica kada je vozač iz suporotnog smera uleteo u njegovu traku. Glumac je zadobio teške povrede glave i smešten je bio u Užičkoj bolnici.

Foto: Youtube Printscreen/ Jovan Jovanović

Foto: c

Pošto mu se zdravstveno stanje nije poboljšalo i nije se budio iz kome, Milenko Zablaćanski je nekoliko dana kasnije helikopterom prebačen na lečenje na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu gde je preminuo 22. januara. Sahranjen je 25. januara 2008. u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju u 53. godini života. Stomatolog Petar Šišović, koji se zakucao u auto Zablaćanskog, izjavio je da je to uradio kako bi izbegao vozilo iz suprotnog smera koje je išlo ka njemu, a ubrzo je osuđen na minimalnu zavrosku kaznu od godinu dana zatvora i zabranu da upravlja motornim vozilom 12 meseci.

OD SIROMAŠNOG NIKOLE DO MILIONERA DŽONA Mladić iz Rume izumeo je STVAR KOJI SVI DANAS KORISTIMO, a priča o njegovom blagu i dalje je misterija

Smrt barda srpskog glumišta Nebojše Glogovca je mnoge ostavila u šoku. Naime, Nebojša je u 49. godini zbog teške bolesti napustio pozorište na zemlji, i sada predaje na nebeskim daskama koje su ga primile u svoje krilo. Glumac je bolovao od karcinoma pluća, a bitku za život izgubio je u februaru 2018. godine na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije. Njegovim odlaskom bez oca je ostalo troje dece.

Foto: tanjug

Prvu ulogu ostvario je u seriji "Bolji život", u kojoj je igrao školskog druga Slobodana Bobe Popadića. Nakon završene srednje škole upisuje studije psihologije na Filozofskom fakultetu, a posle dve godine se predomišlja i upisuje Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića i od tada kreću njegovi uspesi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija