• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: večernji list

24.11.2020

14:30

PREDVIDEO JE KORONU I TRAMPOV PORAZ, a evo šta kaže da nas čeka u 2021. godini

Estrada

PREDVIDEO JE KORONU I TRAMPOV PORAZ, a evo šta kaže da nas čeka u 2021. godini

Podeli vest

Vidovnjak Nikolas Aujula obelodanio je svoja predviđanja za 2021. godinu.

Vidovnjak koji tvrdi da je predvideo pandemiju dve godine nego što je zabeležen prvi slučaj zaraze, kao i poraz Donalda Trampa na američkih izborima, kaže:

"Neke su moje vizije bukvalne, druge su simboličnije i otvorenije za tumačenje, gotovo poput sna sa skrivenom porukom. Jedna stvar o kojoj su me ljudi puno pitali ove godine je koronavirus. Imam vizije da se on usporava nakon nove godine, a stope zaraze bi do proleća trebale biti pod kontrolom. Ali predviđam da će se panika i ograničenja nastaviti do 2022. godine - piše Mirror. 

Svojih psihičkih talenata, kako kaže, prvi put je postao svestan kao dete. Prvo je neverovatno iskustvo doživeo kada je imao 17 godina. Odustao je od planova da studira istoriju i ekonomiju i odlučio je da se školuje za terapeuta za prošle živote.


Od tada tvrdi da ima redovne vizije i veruje da mu je njegov dar pomogao da predvidi neke od najvećih događaja u poslednje vreme. Prošle je godine imao i viziju o globalnim protestima za koju smatra da je povezana s pokretom "Black Lives Matter".

Foto: ap photo

 

- Još jedna stvar koju sam video pre 2020. godine bila je bolnica u plamenu. Tada sam mislio da bi to značilo požar, ali sada mislim da je to moglo biti simbolično stanje zdravstvenih službi širom sveta, virus ih je gurnuo na ivicu. Slično tome, imao sam viziju Trećeg svetskog rata, ali možda to nije bio rat između zemalja, već rat protiv kovid-19 - rekao je Nikolas koji tvrdi da će se protesti širom sveta nastaviti sledeće dve do tri godine i predviđa masovno kretanja ljudi. 


Neka su njegova predviđanja i više specifična te se ne tiču šire populacije. Na primer, predviđa izdavanje nove knjige o Hari Poteru i događaja vezanih za Megan Markl.

- Imam vizije Megan Markl koja se negde pojavljuje na ekranu i prosipa tajne o kraljevskoj porodici - rekao je vidovnjak, čija su neka od predviđanja i poprilično mračna.

- Imao sam nekoliko užasnih vizija. Jedan od muških svetskih vođa je ubijen. Nisam mogao da vidim ko je to, ali osjtio sam da je potreslo svet. Takođe sam imao viziju svetskog samita koji pogađa skandal i uspon politike krajnje desnice i erupcije vulkana - rekao je.

On je prošle godine rekao: Predosećam da će Tramp biti poražen, ali neće otići u tišini. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17