• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

27.03.2021

08:31

GLUMAC PROŠAO POLIGRAF! Ko je u stvari pakovao aferu Lečić?!

Estrada

GLUMAC PROŠAO POLIGRAF! Ko je u stvari pakovao aferu Lečić?!

Podeli vest

Nakon što je Branislav Lečić prošao poligraf i nakon što se ispostavilo da je celokupna priča oko navodnog silovanja najverovatnije izmišljena, postavlja se pitanje ko je i zašto ovu temu plasirao u javnosti, kome je odgovaralo da se uništi zivot i karijera Branislava Lečića i da li je zapravo celokupna priča potekla iz jedne ozbiljnije “kuhinje”, u koju je i glumica Danijela Štajnfeld upala mimo svoje zelje

Niko ne spori da je u Lečićevim razgovorima i porukama bilo više muške upornosti, samozaljubljenosti, ega, nego što je uobičajeno, ali je očigledno da je Branislav Lečić, kako mediji saznaju, prošao policijsko isptivanje i da je poligraf pokazao da on govori istinu i da nije silovatelj, piše Alo.rs.

Kome je onda i zašto odgovaralo da se ovakva "afera" pokrene?!

Odgovor je izgleda jednostavan i jasan.

Prvu vest o "silovatelju Lečiću" objavljuje portal Nova pod kontrolom Dragana Đilasa, a zatim se u kampanju uključuju i Đilasov drugi sajt, Direktno, botovi na društvenim mrežama, deo Demokratske stranke koji kontroliše Dragan Đilas i tako redom.

Jednim udarcem, očigledno su gađane dve muve. Prva, da se eliminiše iz političkog i javnog života Branislav Lečić koji predvodi deo DS koji odbija da se povinuje tajkunu Đilasu. A drugi efekat ove priče je znatno važniji.

Foto: printscreen

Afera Lečić

U danima kada javnost saznaje za tajne račune Dragana Đilasa u inostranstvu, na Mauricijusu, u Švajcarskoj, Hong Kongu i tako dalje, Đilasu je bilo potrebno da se narodu ponudi neka “veća priča”, nečija, medijskim rečnikom rečeno “krv i glava”, da se prinese nečija žrtva, samo da se ne bi pričalo upravo o Mauricijusu i Đilasovim računima.

Lečić je bio idealna žrtva. Glumac, dakle popularna ličnost, političar, poznat i po ulogama, ali i po brakovima, po svom egu, po ulogama koje su upravo u većini slučajeva mačo uloge, dakle idealna meta. Niko ne spori da je glumica Štajnfeld imala svoju istinu i svoju verziju događaja, ali je ona ovog puta zloupotrebljena od strane ozbiljnijih medijskih magova, kakav je Đilas svakako, poznat po tome što decenijama na razne načine, pre svega ekonomski, kontroliše brojne medije.

Mlada glumica, Lečić mačo muškarac, javnost osetljiva na takve teme nakon što se dogodio stvarni skandal sa Mikom Aleksićem, Đilas je prepoznao teren i “igra je mogla da počne”... Sve ostalo su svi videli u proteklim danima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

па добро,сад и данијелу ставите на полиграф.у чему је проблем

Srbin

pre 3 godine

Šta kažu Putin i Vulin? Ako oni kažu da je nevin, u redu. U protivnom, srpski maćehinski poligraf laže! Jedini validni poligrafi su oni iz majčice Rusije.

Balkanski špijun

pre 3 godine

CIA snajka CIA.Tek će da bude afera.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17