• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

11.04.2021

13:59

MERIMA ISAKOVIĆ ZA INFORMER: Lečić je prošao POLIGRAF zato što je PSIHOPATA!

Estrada

MERIMA ISAKOVIĆ ZA INFORMER: Lečić je prošao POLIGRAF zato što je PSIHOPATA!

Podeli vest

Bivša glumica Merima Isaković (62), koja je optužila Branislava Lečića (65) da ju je se*sualno zlostavljao kad je imala 18 godina, tvrdi da je Leka psihopata i da je zato prošao poligraf!

Naime, pošto je nedavno Danijela Štajnfeld prijavila glumca za silovanje, on se podvrgao detektoru laži. Lečić je prošao poligraf, a Merima tvrdi da je uspeo sve da obmane!

- Čula sam da je Lečić poslao poljubac u kameru pobednički izlazeći sa poligrafskog testa i hvaleći se: 'Prošao sam poligraf. ' Ne znam da li je ovim hteo da pokaže pobedonosnu bezobzirnost iz sopstvene neinteligencije ili je hteo da pljune u lice našem narodu, smatrajući nas neinteligentnim? Naširoko je poznato da su najpoznatije psihopate, mnogobrojne ubice mnogostrukih žrtava prošle poligraf - napisala je Isakovićeva u kolumni za "Nedeljnik".

Foto: tanjug/printscreen You Tube

Zvezda filma "Jovana Lukina", koja je otkrila da ju je kolega sa FDU 1978. godine namamio u svoj stan i naskočio na nju, te da je sišao s nje tek kad je povratila, kaže da je Lečić bahati bestidnik!

- U reklamama firmi koje prodaju poligraf napisano je da je njegova tačnost 90 odsto. Naučna istraživanja širom sveta pokazuju da nema dokaza da je precizan. Kažu da pokazuje relativno tačne podatke kod ljudi koji još imaju savesti i morala, ali da oni koji lako lažu i nemaju osećanja empatije prema žrtvama lako prevare poligraf. Ko obraza nema, nema šta da mu se zacrveni. Ko stida nema, duše nema, tog nema šta da zaboli - smatra Merima, koja je glumu zamenila psihologijom, pa radi kao terapeut u Australiji.

Foto: Printscreen You Tube

Ona dalje navodi da ju je posebno potreslo to što je Branislav i njoj i mlađoj koleginici izgovarao gotovo identične rečenice, poput one: "Znaš li ti ko sam ja?"

- Što se tiče Danijelinog opisa Lečićevog ponašanja i snimaka njihovog razgovora, izuzetno me je zabrinula degutantna podudarnost Lečićevih reči i ponašanja sa njegovim nasilnim ponašanjem od pre 43 godine, kada smo zajedno studirali. Silovanje je gore od ubistva. Ono gasi jednu mladost, a ožiljici i trauma ostaju - naglašava jedna od najlepših glumica sedamdesetih godina prošlog veka.

Merima za Informer: Lečić je zlo koje se mora zaustaviti

Merima Isaković kaže za Informer da je progovorila kako bi zaustavila Branislava Lečića da više ikoga povredi!

- Ja sam davno prebrodila preživljenu traumu i sećanje na to da me je samo Božijom voljom moj instinkt spasao. Oprostila sam verujući u iskrenost Lečićevog pokajanja i obećanja datog tada, pre 43 godine, da to nikada više neće pokušati, niti uraditi... Oprostila sam, ali nisam zaboravila, nadajući se da se to nikada i prema nikome stvarno neće ponoviti. Jedno zlo je izazov i bol jedne osobe, ali ako se ne zaustavi, ponavljano zlo postaje nesreća naroda. I ljudskog roda. Dužnost svakog humanog bića je da zlo spreči.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
TRIGGER

pre 3 godine

Iz intervjua Merime Isaković za Slobodnu Bosnu 2010. godine: "U carobni svijet umjetnosti uveo me moj amidza rahmetli Alija Isakovic. Beograd je bio nijem na tragediju BiH i zato sam morala otici!! Iz Beograda sam otisla da spasim svoga sina. Srbijanski policajac je direktno kriv za saobracajnu nesrecu, a beogradski hirurg za moju nepokretnost. Nikada necu moci mirno da pricam o tome i nikome se ne zelim izvinjavati sto sam sada zaplakala: suvise je neduznih zrtava, cemera i tuge".

pera

pre 3 godine

poligraf ne znaci ama bas nista niti se praksa ispitivanja istim sprovodi igde sem u srbiji.. ovim potenciranjem poligrafa.. svaki kriminalac koji "prodje" poligraf sad ce da se vadi na to a u stvarnosti poligraf validan kao i astrologija

dera

pre 3 godine

A jel ti to izmisljas vrucu vodu ? Poligraf zvanicno nije dokaz na sudu , te se kao takav ni ne koristi , ali je sredstvo koje daje policiji neke indicije kojim putem krenuti , kao i razna pitanja koja postavljaju licima kroz razgovor , pored obicnih pitanja tu su i posebna pitanja koja isto tako usmeravaju daljnji tok istrage . Onaj koji izbegava odgovore pred poligrafom ili pred policajcem je slican onome koji bezi sa mesta zlocina ili od policijske potere , zato sto je kriv , nevin covek to ne radi .

Amor

pre 3 godine

Daniela ga je prijavila jer jedino tako moze uspeti da reklamira film u US a ova bakuta Merima, verovatno zeli knjigu da promovise i na neki nacin da opet postane relevantna. Optuzila je policajca da je skrivio njenu sobracajnu nesrecu i hirurga da je nije adekvatno operisao pa je zato ostala paralizovana.Ta nesrecnica, zeli da se sveti Srbima i jedva je docekala momenat.Verovatno mu je dobrovoljno rasirila noge ali se kasnije pokajala.Ona 18 godina a on 22 ! Ej, nije niko ima potrebu nikoga da siluje.Zasto ga nije ranije prijavila? Sasvim normalno pitanje.

uzas

pre 3 godine

šta bi bilo tek da ju je silovao?????I sad bez dokaza na izjavu neprovereu mu zadaje udarac. Psiha se kod hedikepiranih menja sa telom .

vlastimirjovanovic

pre 3 godine

merima isakovic je potpuno u pravu....poligraf je za GLUMCA ....GLUMA

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17