• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2021

12:26

"Oči su ti žute zbog uniforme, nije to ništa - rekao je doktor. Nekoliko meseci kasnije, gledam smrti u oči"

Instagram

Estrada

"Oči su ti žute zbog uniforme, nije to ništa - rekao je doktor. Nekoliko meseci kasnije, gledam smrti u oči"

Podeli vest

Lekar opšte prakse nije prepoznao da devojka ima opasan tumor žuči, već je žutu prebojenost njenih očiju pripisao tome što nosi svetlo žutu radnu uniformu!

Čelsi La Frenc (25) otišla je na pregled jer se nije osećala najbolje. Njen lekar rekao je da su joj oči žute zbog uniforme, i odbacio sumnje da možda ima tešku bolest.

Međutim, nekoliko meseci kasnije, stanje joj se pogoršalo, počela je da oseća mučninu nakon jela i dobila osip.
Testovi su pokazali da ima probleme sa jetrom, koja ne čisti kako treba otrove iz organizma. Dalja snimanja su pokazala da devojka ima tumor žuči. 

 


- Celo telo mi je postalo žuto i dobila sam opis. U jednom trenutku mi je pozlilo, pa sam završila u Hitnoj. Dalja snimanja pokazala su da imam tumor, to je bila strašna vest za mene - ispričala je ona.

 


Nakon prvog kruga terapije, devojci je bilo bolje, ali se nekoliko meseci kasnije tumor opet vratio i sada je u terminalnoj fazi.


-Užasno je kada znate da vam je kraj blizu, a ne možete ništa da učinite. Sada pokušavam druge da edukujem da na vreme prepoznaju simptome ove opake bolesti - rekla je Čelsi.
Ovaj rak jedan je od retkih, ali veoma smrtonosan. Simptomi mu mogu biti žutica, taman urin, bleda stolica, bol u gornjem delu stomaka, uporna mučnina i gubitak težine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija