• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs, Glossy

17.09.2021

09:09

MINJA SUBOTA JE PROSLAVIO NATAŠU BEKVALAC! Evo kako je pevačica govorila o čuvenom voditelju

beta/milan obradović

Estrada

MINJA SUBOTA JE PROSLAVIO NATAŠU BEKVALAC! Evo kako je pevačica govorila o čuvenom voditelju

Podeli vest

Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini. Inače, Minja Subota je u svojoj emisiji "Muzički tobogan" proslavio pevačicu Natašu Bekvalac koja će mu na tome biti večno zahvalna

Pevačica je jednom prilikom rekala kako joj je žao što njena ćerka Hana neće doživeti ono što je doživela ona, kao mala. Nataša je rekla i da je Minji izuzetno zahvalna na svemu što ju je naučio.

Meni je žao što moja Hana neće doživeti to što sam ja doživela da se talentovanom decom bave na taj način kao što je slučaj bio u mojoj školi. Moja škola je imala hor i odličnu profesorku muzičkog koja je mene odmah čula, još u prvom razredu i stavila za solistu celog hora - govorila je Nataša svojevremneo i dodala:

Foto: TV Pink printscreen

Minja Subota je proslavio Natašu Bekvalac

Postojali su razni muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznavala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u 'Toboganu' koji je vodio Minja Subota. Njih dvojica su se u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i interpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garedrobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja. Kad sam se na javnoj sceni pojavila 2000. godine svi su govorili da sam 'kompletan proizvod', ali to nije nešto što se rađa preko noći, nego je to, uz talenat, nešto na čemu se naporno radilo", ispričala je Nataša, podvlačeći da je izuzetno zahvalna Joci Adamovu i Minji Suboti za sve ono čemu su je naučili - rekla je Nataša.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PREMINUO MINJA SUBOTA
Estrada

PREMINUO MINJA SUBOTA

Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u svojoj 82. godini posle borbe sa teškom bolešću

17.09.2021

08:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija