• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 100posto/Informer.rs

14.11.2019

12:57

DIVLJE SVINJE OJADILE NARKO-BANDU! Izriškale i rasturile zakopane pakete s KOKAINOM vrednim 20.000 evra! (VIDEO)

Balkan

DIVLJE SVINJE OJADILE NARKO-BANDU! Izriškale i rasturile zakopane pakete s KOKAINOM vrednim 20.000 evra! (VIDEO)

Podeli vest

Divlje svinje u Toskani navodno su odgovorne za uništavanje kokaina u vrednosti 20.000 evra, koje su sakrili dileri droge

Grupa krijumčara otkrila je da je zalihe zakopane u šumi u blizini Montepulćiana iskopalo stado divljih svinja, koje su razriškale vodootporne pakete i raspršile beli prah. Policija je slušala razgovore u kojima se kriminalci žale za izgubljenim kokainom.

Nekonvencionalno razbijanje lanca krijumčarenja dogodilo se nakon što su policajci prisluškivali osumnjičene, uključujući jednog Italijana i dvojicu Albanaca, i čuli da se jedan od dilera žalio na veliki gubitak.

Kokain je bio sakriven u teglama i vrećama zakopanim u šumi, a kako je rekao jedan član zločinačke organizacije, svinje su preriškale oblast u kojoj je droga zakopana i oštetile ambalažu.

RADOMIROVE OVCE "IZRILJALE" KOMŠIJSKI KROMPIR! Sada mora da plati 250.000 ZA ŠTETU!

Banda je navodno svakog meseca krijumčarila dva kilograma kokaina u noćnim klubovima u gradovima Areco, kao i u Sieni. Četvorica su bila aktivna od septembra 2018. do marta 2019. godine, prodavala su kokain od 80 do 85 odsto čistoće, naplaćujući između 90 i 100 evra za gram. Svi su uhapšeni i suočeni su sa optužbama za trgovinu drogom.

Istraga o poslovima ove zločinačke organizacije počela je nakon ubistva 21-godišnje Albanke u maju 2019. godine. Oko dva miliona divljih svinja luta po Italiji, a njihov broj je duplo veći nego u 2015. godini. Udruženja poljoprivrednika tvrde da vlada nikada nije preduzela mere za kontrolu njihove reprodukcije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija