• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/Informer.rs

06.12.2019

09:09

LAŽNA MEDICINSKA SESTRA VERONIKA NAĐENA MRTVA! Misteriozna smrt devojke kontroverznog DOKTORA (VIDEO)

Balkan

LAŽNA MEDICINSKA SESTRA VERONIKA NAĐENA MRTVA! Misteriozna smrt devojke kontroverznog DOKTORA (VIDEO)

Podeli vest

U Obrovcu je sinoć otkriveno mrtvo telo Veronike Pecolaj (26), žene koja je postala poznata javnosti kada se saznalo da već nekoliko godina radi kao medicinska sestra u ordinaciji dr Gorana Jusupa, iako nije završila stručnu školu niti je imala licencu za rad Hrvatske komore medicinskih sestara

Po zasada nezvaničnim informacijama, uzrok smrti je gušenje, ali će tek policijskom istragom biti ustanovljene sve okolnosti pod kojima je Veronika Pecolaj preminula.

Mrtvu je ženu pronašao Goran Jusup i o tome obavestio zadarsku policiju koja je započela istragu.

Podsetimo, Jusup je u proleće šokirao javnost svojim prostačkim nastupom u prilogu za "Provjereno", a jednaku nevericu izazvala je mlada Veronika, koja se u njegovoj ambulanti predstavljala kao medicinska sestra, iako je rekla da ni sama ne zna gde je završila medicinsku školu.

Otkriveno je da nema licencu za rad Hrvatske komore medicinskih sestara.

- Ona je medicinska sestra, može se reći da mi je i verenica. Fakultet nema, ali ima srednju školu, što je sasvim dovoljno za posao sestre ili zidara - izjavio je dr. Jusup tada pred kamerama.

On je izgubio koncesiju za rad preko HZZO-a zbog brojnih pritužbi pacijenata na njegov rad.

NASTAVNICA (40) GODINU DANA SPAVALA S DRUGOM SVOG SINA (15)! Sve je počelo posle jedne utakmice, a onda su kolege primetile nešto čudno (VIDEO)

Da podsetimo, dr Goran Jusup izvukao je svoju "medicinsku sestru" iz psihijatrijske bolnice na ostrvu Ugljanu i zaposlio je u svojoj ordinaciji u Obrovcu. On je potvrdio ovu informaciju za Index, otkrivši i njenu dijagnozu, koju iz etičkih razloga portal nije objavio. Prema onome što je doktor rekao, radi se o teškoj psihičkoj bolesti.

Novinari 24sata razgovarali su s lekarom Goranom Jusupom po;etkom ove godine, a kog su pronašli u prostoriji u Domu zdravlja u koju dolazi da puši.

- Tu dođem da zapalim i popijem kafu, a tamo radim s pacijentima. Ja svakome kažem da su cigarete smeće, a svako odlučuje o svome, je l' ga smiruje ili ne, je li lud ili zbunjen. Danas malo koji lekar ne puši - pojašnjava nam.

O čoveku koji je malo pre toga ušao u ordinaciju i tražio lekove kaže:

- On vam je posebna priča, taj da mu daš šleper lekova, sutra bi došao po još pola šlepera. Ozbiljno.

Komentarišući ugovor s HZZO rekao je da ga ima i da je sve legalno, samo ih nije imao kod sebe, nego su mu ostali kod kuće. Tvrdi da samo još treba nešto da se potpiše.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17