• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/crna-hronika.info

08.12.2019

10:42

ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO BALKAN! Svirepo mučili mladića, urinirali po njemu, SVE TO SNIMALI i bacili telo u Savu! Osumnjičeni privedeni- PRELJUBA RAZLOG MASAKRA?!

Balkan

ZLOČIN KOJI JE ZGROZIO BALKAN! Svirepo mučili mladića, urinirali po njemu, SVE TO SNIMALI i bacili telo u Savu! Osumnjičeni privedeni- PRELJUBA RAZLOG MASAKRA?!

Podeli vest

Osnovni sud u Brčkom juče je odredio jedomesečni pritvor trojici muškaraca koji se sumnjiče da su likvidirali Edina Zejćirovića iz brčanskog naselja Čelić

Osobe N. H. (26), S. H. (40) i S. D. (22) se sumnjiče za likvidaciju Edina Zejćirovića iz Čelića, odnosno da su počinili stravičan zločin koji je šokirao BiH, ali i region.

Intenzivno se traga za S. Š. koji je, navodno, pobegao u Nemačku, pišu bosanski mediji.

Oni su 17. novembra oteli Zejćirovića i na kanalu koji je povezan sa rekom Savom počinili likvidaciju na svirep i okrutan način. Dosadašnja istraga protiv trojice osumnjičenih za ovaj zločin došla je do zapanjujućih dokaza, jer su oni mobilnim snimali poslednje trenutke života svoje žrtve, nakon čega su ga, kako se pretpostavlja, bacili u Savu. 

Na video snimku koji se proširio društvenim mrežama i koji je u posedu velikog broja građana čuju se nečovečni komentari počinilaca, kao i njihovo monstruozno iživljavanje nad Zejćirovićem.

Sadističko iživljavanje, nečovečno masakriranje, verbalno vređanje i druge vrste ponižavanja nad prethodno izmrcvarenom žrtvom nezamislivi su normalnom ljudskom umu, a gledanje video zapisa ovog bestijalnog orgijanja u trajanju od 2,5 minuta izaziva mučninu i zgražavanje, pišu bosanski mediji.

U jednom momentu jedan od njegovih dželata pita Zejćirovića:

- Ho`š kod žene moje, a? Ho`š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta- što ostavlja mogućnost da je Zejćirović kažnjen zbog ljubomore jednog od počinitelja ovog zločina.

Brojni prijatelji i rodbina opraštaju se od Edina Zejćirovića koji je nestao 17. novembra, a njegovo beživotno telo pronađeno je u Vučilovcu, nedaleko od crpne pumpe. 

Zbog užasnog zločina građani distrikta Brčko počeli su spontano okupljanje na platou ispred benzinske pumpe u naselju Ilićka, dok se građani sa područja Opštine Čelić okupljaju na poligonu osnovne škole kako bi krenuli na poslednji ispraćaj mučki likvidiranom Edinu Zejćiroviću (31) iz Ratkovića.

CRNOGORKA UBILA MLADIĆA, PRE TOGA I SVOJE DETE Isplivali detalji JEZIVOG ZLOČINA

- Snimak koji je objavljen je digao ljude na noge. Onako nešto nije viđeno u ratu. Pa šta im je uradio da mu kidaju nokte, da uriniraju po njemu. Zbog toga, Brčaci, ma kako se zvali, izaći ćemo na ulice i tražiti da se monstrumi maksimalno kazne. Tražićemo da se uvede kazna doživotnog zatvora za takve monstrume, pedofile, silovatelje – napisali su prethodno na Fejsbuk grupi „Pravda za Edina“.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija