• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

12.04.2020

09:11

RASTE BROJ OBOLELIH! U S.Makedoniji 760 zaraženih koronavirusom, umrle 34 osobe

Balkan

RASTE BROJ OBOLELIH! U S.Makedoniji 760 zaraženih koronavirusom, umrle 34 osobe

Podeli vest

Broj zaraženih koronavirusom u Severnoj Makedoniji dostigao je 760, pošto je registrovano još 49 slučajeva

Od novih pacijenata, 13 je registrovano u Skoplju, 14 u Kumanovu, osam u Prilepu, po šest u Štipu i Velesu i po jedan u Gostivaru i Kočanima, prenosi agencija MIA.

Do sada su od koronavirusa preminule 34 osobe, a testirano je ukupno 7.653 osoba.

SVE O KORONAVIRUSU PROČITAJTE OVDE.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PRVI PACIJENT NA RESPIRATORU u Infektivnoj klinici BIO JE ZDRAV I IMAO 35 GODINA! Dr Milošević: Ovo je prva epidemija ovakvog obima
Društvo

PRVI PACIJENT NA RESPIRATORU u Infektivnoj klinici BIO JE ZDRAV I IMAO 35 GODINA! Dr Milošević: Ovo je prva epidemija ovakvog obima

Beogradske bolnice su pune, zdravstveni radnici trpe ogroman pritisak. Sav trud i napor koji oni ulažu nisu garancija da će se neko izlečiti. Radi se o novoj bolesti za koju ne postoji specifičan lek, nego se pokušava da se sa prethodno poznatim lekovima promeni tok bolesti i ubrza ozdravljenje, kaže u intervjuu za "Blic" dr Ivana Milošević, zamenica direktora Klinike za infektivne i tropske bolesti.

12.04.2020

09:02

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija