• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

31.03.2021

21:43

PROVALJENI! PODLOST ZAPADA JE NEVEROVATNA! Čim iz Crne Gore nije poslata poruka na štetu Srba, PLAĆENICI MILOGORCI ODMAH SU KRENULI DA PLJUJU...

Balkan

PROVALJENI! PODLOST ZAPADA JE NEVEROVATNA! Čim iz Crne Gore nije poslata poruka na štetu Srba, PLAĆENICI MILOGORCI ODMAH SU KRENULI DA PLJUJU...

Podeli vest

Samo jedno poslaničko pitanje u parlamentu Crne Gore, očigledno ciljano postavljeno od strane bivšeg režima o zločinu u Srebrenici, trebalo je da vlast dovede u nezgodan položaj

Na izjavu ministra pravde koji nije ni negirao ni priznao genocid - Zapad je pritisnuo Podgoricu čim nije jasno rečeno nešto na štetu Srba.

Buru je podigao ministar pravde Vladimir Leposavić koji je odgovarajući na poslaničko pitanje izjavio da je spreman da prizna da je u Srebrenici počinjen genocid tek kad se to i nedvosmisleno utvrdi, ali je i osporio legitimnost suda u Hagu.

Uz očekivane rekacije iz Sarajeva, odmah su se oglasili ambasadori SAD i Velike Britanije, praktično poručivši novoj vlasti da kolebanju nema mesta, da se u Srebrenici desio genocid što su, kako navode, potvrdila dva međunarodna suda na osnovu brojnih dokaza.

Može li krhka nova vlast sa tek jednim mestom više u parlamentu Crne Gore u odnosu na bivši režim DPS-a Mila Đukanovića, sebi da dozvoli disonantne tonove u odnosu na Zapad. Pogotovo kao članica NATO i zemlja na putu ka Evropskoj uniji.

SRBIJO, NE MEŠAJ SE! LAVROV JASAN, PRLJAVA IGRA SAD I EU NEĆE PROĆI! Moskvu razbesnala nova podlost zapadnih sila, Moskva sprema žestok odgovor!

Rajko Petrović sa Instituta za evropske studije smatra da Leposavić nije negirao počinjeni zločin, niti je omalovažavao žrtve, nego je izrekao ono što su mnogi koji se stručno bave tom temom odavno potvrdili, da Međunarodni sud pravde u Hagu nije kredibilna institucija. Zato smatra da je ovaj primer pokazatelj da mnogima ne samo u regionu, već i u samoj Crnoj Gori, zasmeta ukoliko neko pokrene bilo kakvo pitanje koje je na korist srpskog naroda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalac

pre 3 godine

Zašto mi niste objavili komentar? Čega se plašite, pi.kice podguzne?

FRIDOM HAUS: Milov DPS povezan sa ORGANIZOVANIM KRIMINALOM!
Balkan

FRIDOM HAUS: Milov DPS povezan sa ORGANIZOVANIM KRIMINALOM!

Korupcija i dalje predstavlja problem u Crnoj Gori, tu su i ozbiljni nedostaci u pravosuđu, a ne postoje garancije da će postupak pred pravosudnim organima biti pravičan, navodi se u izveštaju Fridom hausa i ukazuje da su članovi DPS Mila Ðukanovića povezani sa organizovanim kriminalom

31.03.2021

16:46

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17