• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

28.09.2019

09:33

TRAMP U TEŠKOJ PANICI, TROŠI BOGATSTVO NA KAMPANJU, jer istraživanja pokazuju - BAJDEN ĆE GA RAZBITI NA IZBORIMA!

Vesti

TRAMP U TEŠKOJ PANICI, TROŠI BOGATSTVO NA KAMPANJU, jer istraživanja pokazuju - BAJDEN ĆE GA RAZBITI NA IZBORIMA!

Podeli vest

Izborni štab Džoa Bajdena saopštio je da je televizijski spot Donalda Trampa dokaz da je on "u panici" i da zna da će ga Bajden "razbiti na izborima"

Saopštenje je izdato kao reakcija na vest da je Tramp potrošio osam miliona dolara na reklamu u kojoj je glavna tema rad bivšeg potpredsednika na borbi protiv korupcije u Ukrajini.

Kampanja sa reklamnim spotovima, koja uključuje još dva miliona dolara od Nacionalnog komiteta republikanaca, ima za metu demokrate u ključnim američkim okruzima, a dolazi u trenutku kada se Tramp suočava sa istragom koja može dovesti do njegovog opoziva, nakon optužbi neimenovanog uzbunjivača da je Tramp vršio pritisak na ukrajinskog predsednika da istraži Bajdena i njegovog sina Hantera.

U Trampovom spotu ističu se Bajdenovi napori da uslovi pomoć Ukrajini otpuštanjem glavnog tužioca i tvrdi se da je otpušteni tužilac istraživao Hantera Bajdena, prenosi AP.

Tužilac ustvari nije sproveo nijednu veliku antikorupcijsku istragu, zbog čega su međunarodni donatori Ukrajine nezadovoljni, navodi AP.

Agencija dodaje da je zahtevom za smenu tužioca, Bajden, predsednički kandidat demokrata, predstavljao zvanični stav američke administracije, koji su delili zapadni saveznici SAD i mnogi u Ukrajini.

OTKRIVENA "VEŠTICA" KOJA JE CINKARILA TRAMPA! Uzbunjivač je službenik CIA koji je radio u BELOJ KUĆI!

Demokrate su u spotu optužene da pokušavaju da "pokradu izbore 2020. godine" opozivom Trampa.

- Tramp je u panici. On pokušava da ocrni protivnika, ali neće uspeti. Donald Tramp se plaši Džoa Bajdena, jer će ga on razbiti kao zvečku - navela je Kejt Bedingfild, zamenik menadžera Bajdenove kampanje.

Tramp je u upredizbornim anketama ove godine stalno bio iza Bajdena, navodi AP.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Koji god da pobedi i dođe na vlast,nama je dupe pozadi,i samo ga možemo sačuvati dolarima i jakom dijasporom koja je uspavana.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17