• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2019

13:41 >> 15:09

KRVAVI NAPAD U PARIZU, UBIJENA 4 POLICAJCA! Muškarac likvidiran pošto je upao u policijsku stanicu i redom nožem ubadao zaposlene! (FOTO/VIDEO)

Vesti

KRVAVI NAPAD U PARIZU, UBIJENA 4 POLICAJCA! Muškarac likvidiran pošto je upao u policijsku stanicu i redom nožem ubadao zaposlene! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Četiri policajca ubijena su danas u policijsku stanici u centru Pariza, kada ih je nožem napao muškarac koji je potom ubijen, saopštio je zvaničnik policijskog sindikata

Napadač je bio zaposlen u administarciji policijske uprave, a do napada je došlo posle svađe u dvorištu policijske stanice, rekli su policijski izvori za francuske medije.

Foto: Tanjug/AP

Francuski policijski izvori, prenele su agencije, navode da je napadač izgubio kontrolu i počeo da ubada nožem policajce koji su se nalazili oko njega.

"Jedan od kolega ubio je osobu odgovornu za napad", rekao je šef lokalnog policijskog sindikata Loik Traver televiziji BFM.

UGLEDNI FRANCUZ 'RAZVALIO' ZAPAD ZBOG SRBA: AMERIKA štiti muslimane u BiH i na Kosovu, FRANCUSKA je sramotno ostavila Srbiju na cedilu, dok joj se NEMAČKA I DANAS SVETI!

 

 

Napad se dogodio kod policijske stanice u blizini katedrale Notr Dam, a na lice mesta su došli predsednik Emanuel Makron i premijer Edvard Filip.

 


NE MOŽEŠ DA SPREČIŠ POŽAR U NOTR DAMU, A NAMA DRŽIŠ LEKCIJE! Brazilci nemilosrdni prema Makronu zbog Amazonije!

Stanica metroa u blizini napadnute policijske stanice je zatvorena iz bezbednosnih razloga, a okolno područje je ograđeno.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 4 godine

Rodjen sam i zivim u Parizu, a ovo su sledece realne informacije. Za razliku od Srbije u Francuskoj po zakonima nije zabranjeno imenovati u medijama ime i prezime napadacima, silovateljima, ubice, to je prva vazna informacija. Zadnjih 20 godina, kada god medije ne spominju ime i prezime napadacima, silovateljima, ubicama, narko dilerima, onda u vecinom slucajevima radi se o muslimanima. Imamo dosta slucajevima gde medije svesno daju laznu informacije da se radi o Francuzima, ali kada bolje pogledate gde zive ti ljudi, onda se zna da su to takodje muslimani jel zive u mestima gde vise nema belaca (Francuze, Spance, Portugalaa, Italjina, Poljaka, Jugoslovena). Ovde u medije nisu imenovali napadaca i takodje su se izdali pa javno rekli da se ne radi od radikalnog islamista, sto defakto se priznaje da je napadac musliman. Takodje od 2015 kada su ubijenih preko 200 Francuza u islamistickih atentatima, dan danas kada god musliman ubije obicnog belaca uvek po njih se radi od ludaka ili o psihickim bolesnika, a kada se zna da su preko 1000 belaca ili Francuza ubijenih zadnji 4 godina a napadaci su muslimani i ubijeni su nozevima, onda se zapitate otkud toliko bolesnika u muslimanskoj populaciji. Prica u mainstream medijama o bolesnicima a ne o islamisticki ubicama je tu samo da se pokaze lazna slika o muslimanima, kako ovih napadi nemaju veze sa islamom i muslimanima. Za kraj, vise niko od Francuza ili belaca evropskog porekla ne veruje u tu laznu i bednu propagandu, a takodje imamu slicnu laznu pricu o tako zvanim jadni migranti. U Francuskoj imamo izmedju 15 do 20 miliona muslimana, a naravno vec 50 godina u medijama se prica da ih ima samo 5 miliona, kao da ti ljudi nisu stvorili porodice ni ti imali decu. Za kraj, u Francuskoj (a to vazi za Nemacku, Belgiju, Holandiju, Dansku, Svedsku) po zatvorima, od okupne populacije zatvorenika, preko 70% njh su muslimani. Cudne zajednicke cifre zar ne, a tamo gde nemamo masovnu muslimansku populaciju te cifre i statistike ne postoje.

zora

pre 4 godine

A ubica je kao slucajno imao noz i ubijao sve redom dok nisu ukapirali da je djavo odneo salu. Ko se jos oseca sigurnim na svom radnom mestu i nosi noz?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija