• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

30.12.2019

21:22

OVO SMRDI NA RAT! Tenzije između Poljske i Rusije su kao TREĆI SVETSKI RAT!

Vesti

OVO SMRDI NA RAT! Tenzije između Poljske i Rusije su kao TREĆI SVETSKI RAT!

Podeli vest

Napetost koja je poslednjih dana nastala u odnosima između Poljske i Rusije predstavlja treći svetski rat, izjavio je bugarski analitičar Bojan Čukov Bugarskom nacionalnom radiju

- Treba imati u vidu da je to šta se dešava između Poljske i Rusije — treći svetski rat. Rat je hibridni, koji je u toku u svetu. Treba imati u vidu da je Poljska glavna antiruska oštrica koja je usmerena protiv nacionalne bezbednosti Rusije. To su najozbiljniji, patološki rusofobi, za šta, naravno, postoje istorijski razlozi- kaže Čukov.

Ekspert se složio sa mišljenjem Poljaka koji su pozvali svoje sunarodnike da ne izvode ishitrene zaključne o razlozima za izjavu Putina.

- Pratim poljske medije i razumniji Poljaci govore da ne treba žuriti sa oštrom reakcijom, jer objašnjenje poljskog premijera da je izjava Putina reakcija na obustavljanje ’Severnog toka 2‘ i zabranu ruskih sportista da učestvuju na Olimpijskim igrama — za mene zvuči smehotresno- izjavio je on.

TEŠKE REČI! POLJSKI PREMIJER OPTUŽIO PUTINA DA LAŽE! Ubrzo je iz Moskve stigao OŠTAR ODGOVOR!

U toj situaciji snažan argument ruske strane je da ona može podnositi dokumenta.

- O tome je govorila i predsednica Saveta Federacije Valentina Matvijenko- izjavio je ekspert, naglasivši da nema nameru da se stavlja ni na čiju stranu u sporu Moskve i Varšave.

Nećemo zaboraviti da su za vreme Drugog svetskog rata Rusi faktički uzeli arhivu skoro čitave Evrope, gde su oni boravili, uključujući i ogromnu masonsku arhivu zapadne Evrope — u Nemačkoj, u Austriji i tako dalje. Međutim, Rusi su uzeli i arhivu poljske obaveštajne službe. Eksperti znaju da u arhivi obaveštajne službe postoje tako delikatne tajne koje su sačuvane samo u dokumentima. Poljaci se plaše da će to polako da izlazi na površinu- izjavio je Čukov.

POLJACI UDARILI NA PUTINA! Optužili ga za STALJINISTIČKU PROPAGANDU!

 

Vladimir Putin je ranije nazvao „nitkovom i antisemitskom svinjom“ ambasadora Poljske u Nemačkoj Jozefa Lipskog, koji je podržavao Hitlera i njegovu ideju o isterivanju poljskih Jevreja u Afriku, radi „izumiranja i uništenja“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiki

pre 4 godine

Poljski nacionalisti su možda jedini ljudi na svetu sa većim kompleksima od Hrvatskih!!!! A za Rusiju su povremeno "opasni" kao čir na dupetu!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17