• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf.rs

19.01.2020

11:09

POSLEDNJI PUT JE VIĐENA KAKO OSTAVLJA ODEĆU NA HEMIJSKO ČIŠĆENJE! FBI je šest godina tragao za Vanesom, a onda su ronioci ugledali vozilo na dnu reke

Vesti

POSLEDNJI PUT JE VIĐENA KAKO OSTAVLJA ODEĆU NA HEMIJSKO ČIŠĆENJE! FBI je šest godina tragao za Vanesom, a onda su ronioci ugledali vozilo na dnu reke

Podeli vest

Vanesa Smolvud (46) iz Nju Džerzija poslednji put je viđena 27. januara 2014. godine kako ostavlja odeću na hemijsko čišćenje

Od tada, pa sve do prošle sedmice policija i FBI su tragali za njom, a onda su njeno telo pronašli u vozilu na dnu reke Salem u jugozapadnom delu grada.

Ronioci koji su radili na uklanjanju otpada iz korita reke primetili su u četvrtak ujutru olupinu u mulju, a kada su u njoj ugledali ljudske ostatke odmah su izronili kako bi pozvali policiju.

(FOTO) SRPKINJA MISTERIOZNO NESTALA U KANADI! Poslednji put viđena u centru grada, posle čega joj se izgubio svaki trag!

Foto: pixabay.com

Vanesino vozilo pronađeno je u veoma lošem stanju, kao i njeno telo. Nakon akcije izvlačenja automobila, inspektori su naložili da se uradi obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok Vanesine smrti.

Detalji oko njenog nestanka nisu saopšteni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija