• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2020

16:16

OVO NISU REČI PREDSEDNIKA, VEĆ DIKTATORA! Demokrate ujedinjeni protiv Trampa!

Vesti

OVO NISU REČI PREDSEDNIKA, VEĆ DIKTATORA! Demokrate ujedinjeni protiv Trampa!

Podeli vest

Demokrate u SAD osudile su pretnje američkog predsednika Donalda Trampa da će poslati vojsku u gradove i države kako bi se zaustavili nasilni protesti

Prva se oglasila bivša državna sekretarka i kandidat na predsedničkim izborima 2016. godine, Hilari Klinton, koja je ocenila da se radi o "zastrašujućoj upotrebi predsedničke moći".

- Predsednik SAD je naredio američkoj vojsci da upotrebi suzavac i puca gumenim mecima u mirne demonstrante, kako mi mogao da se slika. To je zastrašujuća upotreba predsedničke moći protiv sopstvenih građana, tome nigde nema mesta, a kamoli u Americi - napisala je Klintonova na Tviteru,

HILARI DOČEKALA SVOJIH 5 MINUTA: Tramp baca suzavac i puca po svom narodu, TO JE ZASTRAŠUJUĆA UPOTREBA MOĆI!

 

Bivši američki potpredsednik i mogući demokratski kandidat na predsedničkim izborima Džo Bajden ocenio je da Tramp koristi američku vojsku protiv Amerikanaca.

- Bacio je suzavac na mirne demonstrante i ispaljivao gumene metke. Za fotografiju - napisao je Bajden.

Demokratska senatorka Kamala haris nazvala je Trampa diktatorom.

- Ovo nisu reči predsednika. Ovo su reči diktatora - napisala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija