• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2020

17:02

AMERIKANCI ŠALJU SPECIJALNO DIZAJNIRAN F-35 U IZRAEL! Žele da ISPROVOCIRAJU Ruse da ga obore u Siriji, a evo i zašto! (VIDEO)

Vesti

AMERIKANCI ŠALJU SPECIJALNO DIZAJNIRAN F-35 U IZRAEL! Žele da ISPROVOCIRAJU Ruse da ga obore u Siriji, a evo i zašto! (VIDEO)

Podeli vest

Amerikanci šalju specijalno pravljen F-35 dizajniran za operacije protiv ruskog PVO sistema S-400 u Izrael početkom Jula

Kako navode izveštaji koje prenose agencije, Rusi koji su stacionirani u sirijskoj bazi Hmeimim imaće priliku da testiraju mogućnosti svog odbrambenog sistema S-400 protiv "stvarno nevidljivog".

Uloga američkog F-35 će biti da isprovocira Ruse da reaguju.

Glavni cilj slanja specijalno dizajniranog modernog F-35 izraelskim snagama biće prikupljanje informacija o ruskom sistemu S-400 u uslovima "realne borbe" kako bi se proučile mogućnosti "zaslepljivanja" protivavionskih raketa i elektronskog sistema, prenosi Aviapro.

To je od ogromnog značaja za unapređivanje američkih oružanih snaga da su, tvrde poznavaoci, Amerikanci spremni da žrtvuju jedan od svojih najmodernijih aviona pete generacije.

Istovremeno će moći da utvrde da li je njihov F-35 sposoban da se izbori sa ruskim sistemom za elektronsko ratovanje "Krasuha".

Više o superiornosti ruskih sistema za elektronsko ratovanje možete pročitati OVDE.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija