• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Sputnjik

03.08.2020

09:56

SPISAK ŽELJA! Amerika objavila uslov za ukidanje sankcija Rusiji

Vesti

SPISAK ŽELJA! Amerika objavila uslov za ukidanje sankcija Rusiji

Podeli vest

Američke sankcije protiv Rusije neće biti potrebne ukoliko se Moskva "suzdrži od agresije u inostranstvu i postane prijateljski partner SAD i Evrope", rekao je savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Robert O'Brajan

U svom članku za "Vašington post" O'Brajan je nabrojao mnogobrojne sankcije koje je administracija predsednika SAD Donalda Trampa uvela protiv Rusije.

AMERIČKA VOJSKA U NOVOJ BORBENOJ FORMACIJI: Moramo da se spremimo za sukob sa Rusijom i Kinom!
LEDENI RAT! Američko osvajanje Arktika još jedan pokušaj OBUZDAVANJA Rusije!

Foto: AP/Reuters/Fotoilustracija

- Nijedan predsednik još od vremena Ronalda Regana nije pokazao toliku odlučnost prema Moskvi. Predsednik Tramp, poput Regana, traži novi put u odnosima sa Rusijom – put na kome će se Rusija uzdržavati od agresije u inostranstvu i postati prijateljski partner SAD i Evropi. U takvom svetu sankcije protiv Rusije ne bi bile potrebne i procvetala bi trgovina između naših zemalja. Rusi, Amerikanci i ceo svet bi imali koristi od takvih odnosa - napisao je O'Brajan.

Rusija je ranije odbacila sve optužbe Zapada o navodnoj agresiji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlado

pre 3 godine

Najveći AGRESOR na svetu su upravo SAD. Ni jedna zemlja na svetu nije u zadnje vreme izazvala i vodila toliko ratova kao SAD.

Slobodan

pre 3 godine

Misle da se sankcijama sve resava, pa sad kada imaju vise stete nego koristi uticu na zdrav razum normalnih ljudi. sto je babi milo to joj se snilo, misle da je svet kao pre 20 godina.

djordjegspdjnc

pre 3 godine

U našem legendarnom filmu ima onaj deo "lepo sve priznaj i Đura će ti oprostiti što te je tukao". Tako nešto i Amerika radi - prikazuje Rusiju kao agresora, kao da svet ne zna da je Rusija najveća zemlja na svetu koja nema potrebe da se teritorijarno širi.

deda Raša

pre 3 godine

Neće VELIKA RUSIJA, koja se od postanka bori protiv FAŠIZMA, nikad postati FAŠISTIČKA, to bi postala ako pristane na taj uslov.

Pera

pre 1 godinu

Americke globalne ubice treba trajno eliminisati iz nasih zivota. Zivela sloboda!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17