• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Jutarnji.hr

10.06.2021

16:49

KRVAVA TUČA U AVIONU! Putnica izbila DVA ZUBA stjuardesi jer je opominjala da stavi masku! /VIDEO/

YoutubePrintscreen/ CBS 8 San Diego

Vesti

KRVAVA TUČA U AVIONU! Putnica izbila DVA ZUBA stjuardesi jer je opominjala da stavi masku! /VIDEO/

Podeli vest

Policija je privela Amerikanku Vivijen Kvinonez (28) zbog fizičkog napada na stjuardesu prilikom leta iz Sakramenta u San Dijego prošlog meseca

Prema iskazima svedoka, do fizičkog nasrtanja žene na zaposlenu Sautvest Erlajnsa došlo je nakon što ju je u nekoliko navrata zamolila da pravilno nosi masku preko nosa i usta, kao i svi ostali putnici, i pridržava se pravila u avionu. Kvinonez se svaki put oglušila, a kada je stjuardesa već izgubila strpljenje i podigla glas, žena joj je uzvratila udarcima u lice. Pritom joj je izbila dva zuba.

Daljem fizičkom napadu isprečio se drugi putnik, koji je 28-godišnjakinju usmerio na njeno mesto.

Ceo napad snimila je 57-godišnja Mišel Maner koja se vraćala sa godišnjeg odmora.

- Pet minuta pre obračuna došlo je do sukoba. Primetila sam vrištanje na obe strane. Svađale su se oko pravilnog nošenja maske preko nosa - rekla je ona i dodala kako je već imala uključenu kameru u trenutku napada.

- Fokusirala sam se na to da mobilni telefon držim što pravilnije, kako bih zabeležila situaciju i imala dokaz.

Kad je avion sleteo u San Dijego, putnici su morali da ostanu na svojim mestima do dolaska policije koja je obavila ispitivanja i privođenje Vivian Kvinonez. S obzirom na to da je napad počinila na letu, optužba je automatski na saveznom nivou.

Aviokompanija Sautvest nije sa imenom svoje stjuardese izašla u javnost, a napad je strogo osudila.

- Ne dozvoljavamo, niti tolerišemo verbalne ni fizičke napade na naše kabinsko osoblje koje je tu kako bi garantovalo sigurnost svim putnicima - saopštili su iz avioprevoznika.

Osim kazne koju tek treba da utvrdi sud, Kvinonez je doživotno zabranjeno da putuje Sautvestom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

JASNO I DIREKTNO! Bela kuća otkrila teme razgovora Putina i Bajdena!
Planeta

JASNO I DIREKTNO! Bela kuća otkrila teme razgovora Putina i Bajdena!

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Džo Bajden namerava da razgovara sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom jasno i direktno, izjavio je savetnik američkog predsednika za nacionalnu bezbednost Džejk Salivan. On je otkrio neke od tema o kojima će razgovarati dvojica lidera u Ženevi

09.06.2021

22:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17