• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.06.2021

20:12

DRAMA NA NEBU IZNAD ŽENEVE! Avion sa ruskom delegacijom NIJE DOBIO DOZVOLU ZA SLETANJE, kružio SAT VREMENA!

Vesti

DRAMA NA NEBU IZNAD ŽENEVE! Avion sa ruskom delegacijom NIJE DOBIO DOZVOLU ZA SLETANJE, kružio SAT VREMENA!

Podeli vest

Avion sa ruskom delegacijom i novinarima sleteo je danas po podne u Ženevu, nakon što je morao da oko jedan sat kruži iznad grada, u kojem će se sutra sastati predsednici Rusije i SAD, Vladimir Putin i Džo Bajden, pre nego što je dobio dozvolu za sletanje, javlja RIA Novosti

Kako je naveo novinar te agencije, stjuardesa je pred sletanje objavila da se avion nalazi na listi čekanja.

Pilot je bio primoran da desetak puta obleti Ženevsko jezero, pre nego što je sleteo na ženevski aerodrom.

Agencija navodi da je po svemu sudeći avion sa ruskom delegacijom bio primoran da sačeka, jer je nešto ranije u Ženevu sleteo avion u kome je bio američki predsednik.

Ruska delegacija doputovala je u Ženevu kako bi učestvovala na samitu predsednika Rusije i SAD, Vladimira Putina i Džoa Bajdena.

Kako je ranije najavljeno, avion sa ruskim predsednikom trebalo bi da sleti na ženevski aerodrom sutra, neposredno pred sastanak sa Bajdenom, koji je zakazan za 13 sati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zlaja

pre 2 godine

Mozda ipak da jedna ruska nuklearka nacilja i Zenevu. Oni su se izvlacili u svakom dosadasnjem ratu, a vidi se da nisu neutralni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija